Malas Nak Sediakan Air Detox Lemon, LEMONEX Penyelesaiannya

09:40

Air Detox Lemon

Kak fiezz pernah share cara penyediaan air detox lemon..dan entry kak fiezz ni mendapat antara carian paling top di blog kak fiezz..Alhamdulillah..Ramai yang concern untuk jaga kesihatan..Korang pun tahu kan ramai amalkan lemon ni untuk kuruskan badan..buang toksin..Bila kak fiezz ke pasaraya untuk beli lemon ni, kak fiezz tengok ramai juga yang membeli lemon.Laku lemon..ingat kak fiezz je suka amalkan air detox lemon..rupanya ramai lagi..Kadang kalau kak fiezz naik tren pagi-pagi, nampak beberapa orang bawa bekal air lemon dalam bekas air masing-masing..So nampak tak..ramai yang berminat dengan air detox lemon ni untuk melawaskan pembuangan, terutamanya.. Dan pageview di blog kak fiezz untuk cara penyediaan air detox lemon ni pun hampir 11k..wahhh..banyak tu untuk kak fiezz..alhamdulillah..

Kenapa hot sangat Lemon ni?sana sini orang duk cari..Seperti yang korang sedia maklum lemon MEMBANTU MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN SEBAB LEMON ADALAH DIURETIK SEMULAJADI serta MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN selain kandungannya yang TINGGI VITAMIN C boleh membantu untuk mencantikkan kulit secara semulajadi..Nampak tak khasiat LEMON..Minum air detox lemon je, jadi cantik secara tak sengaja..Bila proses penyingkiran toksin berjalan lancar, secara automatik sistem dalaman badan kita juga tiada masalah..dan ini mengurangkan masalah kulit yang biasa kita alami..Kebiasaanya bila kulit bermasalah ni, berkait rapat dengan masalah pembuangan toksin yang kurang lancar..Jadi dengan mengamalkan air detox lemon, ia membantu melawaskan pembuangan kita secara semulajadi..Eh!!stress tau kalau berapa hari tak beyak..hehe..

Dan memahami tuntutan kehidupan kita sekarang yang sentiasa pantas bergerak,dan dalam masa yang sama kita juga mementingkan penjagaan kesihatan. Mungkin ada yang tiada masa untuk sediakan air detox lemon macam kak fiezz kongsi kat awal entry ni..Masing-masing sibuk dengan tugas harian..Untuk kaum wanita, waktu pagi terkejar nak uruskan anak, suami..sediakan sarapan dan lepas tu bergegas perlu sampai ke pejabat sebelum pukul 8pg..suami pun sama juga..kena hantar anak, isteri dan lepas tu baru ke pejabat..sibuknya kita yang berkerja ni, kan..kak fiezz memahami sebab sama je situasi kita..Jadi kak fiezz nak cadangkan korang produk minuman berasaskan dari LEMON..Semudah A,B,C untuk sihat...Kalau lifestyle korang yang sentiasa sibuk tu, sesuai sangat cuba produk ni..

LEMONEX

Produk minuman yang berasaskan lemon ini adalah LEMONEX..LEMONEX merupakan campuran buah LIMAU GEDANG, LEMON, CITRIC ACID & NANO SUGAR..Tugas utama LEMONEX adalah mencuci usus-usus kita yang kotor dan memudahkan proses pembuangan..Oleh itu setiap bahan di dalam LEMONEX mempunyai fungsinya yang tersendiri untuk membantu proses ini..Bila proses pembuangan lancar memudahkan proses untuk MENURUNKAN BERAT BADAN..jom tengok apa fungsi 4 bahan utama dalam LEMONEX ni..

4 FUNGSI BAHAN UTAMA DALAM LEMONEX


GrapeFruits (Buah Limau Gedang)
Membantu menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan. Kandungan dalam limau gedang ini juga menggalakan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan

Lemon

Membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan. Meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalalm badan, seimbangkan kadar gula dalam darah. Dengan itu, ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

CITRIC ACID
Citric acid/vitamin c adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum. Menurut kajian, semakin tinggi vitamin c dalam badan, semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam

Nano Sugar

Merupakan partikel halus sucralose. Pengganti terbaik untuk gula biasa. Nano mengandungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah. Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

9 SEBAB KENAPA PERLU PILIH LEMONEX

>Tidak perlu berlapar
>Tidak wajib bersenam
>Metabolisma cepat naik
>Detox
>Cepat mencairkan lemak
>3x lebih pantas melangsingkan berat badan
>Tenaga bertambah
>3x lebih pantas kecilkan perut
>Kurus dengan pantas dan selamat


www.fiezasani.xyz

LEMONEX diakui HALAL oleh JAKIM dan mendapat mengiktirafan sijil MeSTI dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan beberapa sijil perakuan kat bawah ni

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz




www.fiezasani.xyz

Cara Minum Lemonex

1. Minum Lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air putih 2-3L sehari

3. Selepas 7 mlm elakkan minuman manis dan bergula

TESTIMONI LEMONEX 


Kenal Enot kan..Enot merupakan antara testimoni yang berjaya turunkan berat badan dengan mengamalkan LEMONEX selama beberapa bulan..Korang boleh tengok video atas ni..

www.fiezasani.xyz
Enot

dan di bawah ni beberapa testimoni yang telah mendapat hasil seperti diingini dengan pengambilan secara konsisten LEMONEX...

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz


Kurus bukan tujuan hanya untuk cantik bagi perempuan dan hensem untuk kaum lelaki..tapi lebih kepada penjagaan kesihatan..Kurus untuk jadikan kita lebih sihat dan memudahkan kita dalam menjalani kehidupan seharian seperti solat, bekerja dan lain-lain..

Maklumat lanjut mengenai produk Lemonex, boleh rujuk di bawah ~


Website > http://lemonex.my/
Facebook > Lemonexdotmy
Instagram > lemonexmalaysia
Telefon > 011-33408954

You Might Also Like

24 Comment

  1. Replies
    1. sila la cuba lemonex, rabia ;)

      Delete
    2. Rabia operation jantung berlubang..tak apa ke kak minum lemonex ni?effect x kt jantung rabia ni?

      Delete
  2. Ana setiap hari minum lemon suam ni kak. Memang sentiasa ada stok dlm peti ais. Nk cubaah yg ni pula. Sesuai bawa masa travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ana..kak fiezz pun..selalunya buat sendiri sebab kak fiezz rajin sikit..klu yang lemonex ni sesuai nak bawak travel..senang buh dalam beg..

      Delete
  3. setakat sekarang hanya mampu usha je brand ni harga dia buat sha nak menangis

    ReplyDelete
  4. wow mudah lah sekarang ni. nak usha jugak. thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah senang ada dalam botol macam ni..lagipun faham, ramai tak berapa rajin nak buat secara manual..hehe

      Delete
  5. lama dah tak minum air lemon ni..makin bertoksin badan ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..sila buat..confirm byk toksin ni dah lama tak flush out dengan lemon..hehe

      Delete
  6. dengar gak keberkesan Lemonex ni ...ada bajet nanti nak try gak

    ReplyDelete
  7. Menarik lemonex ni...nt boleh cuba. Nak cari lah nanti

    ReplyDelete
  8. Lemonex ini dah popular tapi dalam pengggunaan produk ini kita kena amalkan untuk beberapa jangka masa, bukan dalam jangka masa yang pendek

    ReplyDelete
  9. Kita pernah jumpa enot dan tengok depan mata memang di jaul sangat kurus yer menjadi inspirasi lak kepada kita hehehe nak dapatkan Lemonex ni wakakaka..

    ReplyDelete
  10. Artis-artis pun dah try lemonex kan . Terbukti memang berkesan .. kalau CCL dah kurus dah tak boleh guna suplement ni ..nanti bertambah kurus lagi

    ReplyDelete
  11. Lagi mudah pakai Lemonex. Bancuh je terus tak payah susah-susah. Testimoni pun semua cakap ok. Best produk ni.

    ReplyDelete
  12. Ops tak nak la terkurus... dulu dah puas kurus, sampai susah sangat badan nak naik hahahaha

    ReplyDelete
  13. Boleh la i yg gedebab ni try amik lemknex ni pasni

    ReplyDelete
  14. Last week kan SA jumpa enot...hehehe..tp....erm x pe la..pm tepi la nanti..well displin perlu kuat dalam pengambilan apa2 supplement.

    ReplyDelete
  15. i always buat lemonade myself je with warm water and honey. tapi still gemuk! haha

    ReplyDelete
  16. Wow the effect is great, will try it after my pregnancy.

    ReplyDelete
  17. wahh nampak beza la... mmg ketara sgt penurunan berat badan

    ReplyDelete