Libresse | Promosi Dapat Percuma Beg

09:00

PROMOSI TUALA WANITA

Baru ni masa pi ke Tesco nak beli barang dapur, kak fiezz nak cari tuala wanita sekali..stok kat rumah dah habis..dan good news ada promosi tuala wanita libresse..Yeay...Suka suka suka..Dapat beg mekap percuma..Mula nak ambil 1 peket biasa je..Lepas tu mr hubby offer suh amik yang promosi macam kat bawah ni..Dapat make up beg..eh..Memang suka la kak fiezz...Dalam packaging ni, ada 3 peket & dapat percuma 1 beg mekap..Tak sabar nak rasmi..hehe..Masa beli ni belum bendera merah..Elok beberapa hari lepas tu bendera merah pun memunculkan diri..hah..semangat kak fiezz buka plastik dia..Ambil beg mekap tu, apa lagi..ngisi barang-barang mekap kak fiezz la...Beg mekap kak fiezz memang kak fiezz bawa hari-hari ke pejabat..Beg mekap yang sebelum ni, tak muat nak letak pencuci muka kak fiezz..panjang sikit pencuci muka yang kak fiezz guna sekarang..Nak beli 2, letak kat pejabat..haih, boleh tahan harga dia..Jadi kita guna 1 & guna kat pejabat dan rumah...hehe..Tu yang kena beg mekap besar sikit..

LIBRESSE

Kak fiezz memang pengguna tuala wanita libresse..Ada la jugak kadang tu, stok libresse dah habis, pi kedai cari jenama ni tak ada pulak, terpaksa tukar tuala wanita lain tapi libresse tetap jadi pilihan utama..satu sebab bila pakai, dia tak lari dari line kat panties kita..haha..kalau jenama lain yang kak fiezz pernah cuba sendiri la, haih...memanjang asyik lari dari line dia, tau..tak ada la sampai tahap stress tapi tak selesa bila berjalan..kita boleh rasa tuala wanita tu dah ke tepi..haha..kedua..panjang..kak fiezz selalu amik yang jenis Maxi (Non-Wings) jadi memang rasa selesa pakai..Kalau aliran darah kita terkeluar pun, dia kena sikit di bahagian tepi panties..Ni experience kak fiezz sendiri la..Orang lain mungkin berbeza..Jadi masing-masing punya citarasa...Pantyliner pun pilihan kak fiezz tetap libresse..ngeee..

www.fiezasani.xyz

Promosi tuala wanita libresse..Buy 3 free 1 bag...

www.fiezasani.xyz

Dah rasmiii..ngeee..dalam tu ada poket..boleh tengok gambar yang kat belah bawah tu..Muat la nak letak segala barang-barang mekap kak fiezz..Pencuci muka pun boleh muat sebab saiz dia besar...

Note : Sorry, entry ni more to cerita perempuan..Kalau lelaki nak baca pun boleh untuk info am..hehe...

You Might Also Like

5 Comment

  1. Cantiklah beg Tu mmg sesuai letak mekap atau toiletries

    ReplyDelete
  2. alaaaa akak x guna jenama nie.. tapi beg tu mmg cute, serbaguna plak tu..

    ReplyDelete
  3. bestnya beg tu.. akak tgk aritu tp macam melampau kalau nak beli pasal aritu baru borong gara2 beg air panas bibir seksi.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Tak pakai jenama ni.. Tapi geram tgk beg tu.. Heee

    ReplyDelete