WePrintGift | Tempah Personalized Mug

10:11

WePrintGift


Bila mood cuti2 tak habis lagi...ngee..Haritu print gambar cuti2 jepun ni kat canvas print & ceramic tiles..Kali ni kat mug pulak..gambar pilihan harus la yg berkimono ni jugak..Macam tak ada gambar lain,kan..Ate nya hat ni yang berjenis sikit sebab hasil bidikan photographer...Jadi pilih jugak yang ni..tak kiraaa..kat mana kak fiezz buat mug ni?Meh nak share cerita..Untuk yang berminat nak buat mug macam kak fiezz tempah personalized mug ni, korang boleh tempah di WePrintGift..Kenapa kak fiezz tempah di  WePrintGift ni?Okey, untuk info korang WePrintGift ni ada lebih dari 3000 pilihan produk untuk korang D.I.Y hadiah mengikut citarasa korang..Dan produk di WePrintGift ni adalah terdiri dari produk yang berkualiti tinggi, reka bentuk yang mesra pengguna, menggunakan kaedah percetakan yang tahan lama, dijamin pulangan semula wang 100%, perkhidmatan customer service yang cepat dan memberi keselesaan kepada kita sebagai pembeli untuk membeli-belah dengan senang dan tak risau sekiranya ada sebarang masalah semasa proses pembelian di website WePrintGift..

PERSONALIZED MUG di WePrintGift

Personalized mug ni tidak terhad untuk bagi hadiah je..Nak buat untuk diri sendiri pun boleh..Macam kak fiezz ni buat untuk sendiri guna..Memandangkan 2 item yang kak fiezz tempah dengan gambar baju kimono ni, kak fiezz letak di pejabat..Personalized mug ni, kak fiezz tempah untuk guna di rumah...Kalau korang nak tempah personalized mug ni untuk guna di pejabat pun boleh sangat...Tak adalah kes mug hilang sebab officemate terbuat macam harta sendiri..Ramai juga suka tempah personalized mug ni dengan gambar sendiri untuk guna di pejabat, kalau macam kak fiezz contohnya..tengok muka kak fiezz kat mug tu, tau dah mug kak fiezz...Jadi personalized mug ni untuk elakkan kes hilang mug di pejabat...dan juga kalau ada yang tak basuh mug selepas guna, tau la sapa orangnya..haha..Ni memang masalah yang selalu terjadi di mana-mana pejabat pun..Dah guna mug tapi lepas tu letak je kat sinki..Macam ada orang nak tolong basuhkan..pffft...

Eh..terbebel menda lain pulak..Untuk korang yang suka travel ni..Kita tahu semua gambar yang diambil semasa bercuti mempunyai memori yang indah..Sapa tak suka bercuti,kan..Jadi dari kita simpan je gambar2 tu dalam USB, apa kata kita cetakkan memori itu di personalized mug..

Antara sebab kenapa ramai yang memilih personalized gift di WePrintGift?Kerana WePrintGift menggunakan teknologi percetakan pemindahan haba untuk mencetak gambar, nama ataupun mesej mengikut tempahan dari pelanggan. Kita boleh memilih untuk menggunakan design tool yang sediaada di website WePrint ataupun menggunakan Adobe Photo / Illustrator, cuma muat naik dan cetak.. 


www.weprintgift.com

Kenapa tempah personalized mug di WePrintGift..
  • Ceramic 
  • 3.25" Diameter, 3.75" Height
  • Dishwasher & Microwave safe
  • Available in 11oz
  • Grade AA Mug with Premium Quality
  • Fully imprinted with monogram, logo or any images on the surface
  • Available in Glossy & Matte Type
  • No Minimum Order Require (MOQ)


Rata-rata ramai suka menempah barangan peribadi seperti personalized mug ni kerana ia merupakan pilihan popular dan ideal untuk diri sendiri mahupun diberi sebagai hadiah..Kalau korang bercadang untuk mempunyai personalized mug sendiri ataupun nak bagi hadiah pada seseorang, korang boleh tempah di WEPRINT..

Langkah-Langkah Untuk Menempah di WePrintGift

1 - Pilih produk yang korang nak

2 - Design hadiah mengikut citarasa sendiri

3 - Tempah 

Untuk lebih lanjut atau cara untuk menempah di WePrintGift, korang boleh rujuk dibawah:~


E-Mail : enquiry@weprintgift.com

You Might Also Like

18 Comment

  1. Best juga kan bila ada custom mug ni.. Sesuai juga untuk mereka yang tidak suka berkongsi mug.

    Lagi pun kalau ada orang terambil, senang nak tau..

    ReplyDelete
  2. Menariknya..SA cadangkan sesiapa nak bagi hadiah birthday SA tahun depan boleh bagi mug seperti diatas...hahahahaha larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. murah tak? satu cawan berapa rm ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk saya reasonable la price dia sbb kita boleh letak gmbr sendiri atau customised design...

      Delete
  4. Design tu kita kena buat sendiri ker atau mereka boleh sediakan. Sebab takut format design kita tak sama dengan printer mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada design yg ready made kat web ni..Kalau nak design sendiri, boleh guna Adobe Photo / Illustrator..nnti just muat naik & cetak..siap :)

      Delete
  5. Ramai yg dah buat cam gini. Sis nak jugak buat tapi tak tahu kat mana, so terima kasihlah ya bagi info ni...:D

    ReplyDelete
  6. hamboi...gamabr p Jepun ye..hehehe . Bestkan, koleksi gini...Bila tengok gambar memori mcm ni, terubat segala jiwa kacau

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya boleh tempah personalized mug ni. Boleh bagi hadiah dekat orang tersayang ;)

    ReplyDelete
  8. Dah lama teringin nak buat tapi tak buat2 lagi. Memang cantik sangattt

    ReplyDelete
  9. Dah lama nak cari mug yg boleh letak gambar sendiri ni. Nak photoshot dengan rakan sekelas untuk tahun terakhir jadi pelajar. Bolehlah nanti usya weprint tu

    ReplyDelete
  10. Lepas nie makin ramai boleh order untuk doorgift birthday dan wedding begini kan

    ReplyDelete
  11. Waa cantik. First time ika dgn laman website ni. Murah pun murah

    ReplyDelete
  12. salah satu idea nak bagi present kt orang tersayang.. thanks for sharing the info, sis.

    ReplyDelete
  13. Pernah ada plan nak cetak gambar atas mug sebelum nie, tapi bila fikir anak masih kecik lagi.. cukup la bagi dorang pecahkan mug yang sedia ada nie dulu T-T

    ReplyDelete