Rezeki..Dapat Hadiah Pun Rezeki Juga...

21:44

Yeay..Rezeki dapat lucky draw tadi kat Mesyuarat Tahunan Kelab Sukan & Kebajikan KKR..Excited hoverrr sikit sebab kak fiezz ni kategori tak bertuah kalau ada lucky draw ni...Selalu lucky draw ni, ada orang2 dia yang selalu akan dapat..macam seorang kawan kak fiezz..Pernah la beberapa kali, dia tak dapat tunggu sampai habis program..Dia bagi kak fiezz pegang nombor dia..Kalau nombor dia di panggil, tolong ambilkan hadiah dia..Hah!!memang tolong ambilkan je la..Nombor kak fiezz langsung tak naik..Sabor je tau..Tue kak fiezz cakap, kalau ada lucky draw ni kak fiezz selalu tak berapa nak lucky..kadang kalau ada apa2 program ke yang ada pulak lucky draw ni..buat syarat je la masuk nombor dalam bekas yang bertuah sangat tu..bertuah kat orang lain la..kat kak fiezz, idok ler...Jadi bila tadi tetiba MC panggil nama kak fiezz, ai is terkejut kejap..Tak pernah2 weiii..Tapi apa pun alhamdulillah..Rezeki rezeki...Hope lebih banyak lagi rezeki melekat..hehe..Aamiin...

www.fiezasani.xyz

Alhamdulillah..Tak kisah la dapat bekas ayor dengan lunch box, janji jenama Tupperware..Gitu..haha...Tak tahu pun brand Tupperware, balik rumah tadi baru buka..tengok jenama yang top ni..

www.fiezasani.xyz

Geng satu ofis yang dapat cabutan bertuah tadi..Alhamdulillah...

www.fiezasani.xyz

Rezeki makan tengahari di taja..Kepci idaman ku selalu..eh tak boleh selalu..sekali-sekala tak pe..



Rezeki datang dalam pelbagai bentuk..Dapat hadiah ni pun, rezeki..Alhamdulillah

You Might Also Like

3 Comment

  1. Alhamdulillah..syukur...in sya Allah lepas ni ada rezeki lain menyusul.

    ReplyDelete
  2. ala..jelesnya..tahniah fiezz..:)

    ReplyDelete