Kek Coklat Murah di Kuala Lumpur

08:30

kak fiezz ni, kan pencinta coklat..bagi la brownies ke, coklat ke..mmg favourite la..ais krim pun suka ais krim coklat..suka manis-manis sbb nanti kita pun manis sentiasa..eh!!hehe..Semalam ada jamuan di pejabat kak fiezz..Style potluck..Adeh..Apa la nak bawak ni..Nak masak?ermmm..memang tak la..Kak fiezz tak confident nak masak-masak bagi orang lain makan kecuali family sahaja..sebab kak fiezz seorang yang sensitif kalau orang komen masakan kak fiezz..contoh tak sedap ke..uwaaa..ai is cannot, tau..Jadi sedor diri seorang yang sangat emo, baik la tak payah kak fiezz gedik-gedik nak masak bagai..Dah tu nak bawak apa la untuk jamuan ni..Kebetulan 2 minggu lepas kalau tak silap, adik sepupu kak fiezz bagi sample kek coklat..Katanya dia baru mencuba-cuba untuk jual..dah rasa kek dia..just nice not so sweet..tapi tak nak la puji over sangat..kang korang kata, eh sebab sepupu yang jual..mesti la cakap sedap kan..na mo..tak nak bias..Kalau korang nak tahu, sila la cuba sendiri..kak fiezz cadangkan je kalau-kalau korang nak buat jamuan makan di pejabat atau rumah dan mencari pencuci mulut..Boleh la cuba order kek coklat murah ni dengan adik sepupu kak fiezz..Harga memang murah..Insyaallah, boleh la cuba tanya dengan seller sendiri...ngeee

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

Semalam bawa kek ni ke ofis, alhmadulillah feedback positive dari member-member pejabat kak fiezz..Sedap kata diaorang..

Adik sepupu kak fiezz ambil tempahan dari seluruh KL cuma hari kerja hanya boleh COD di kawasan sekitar Puchong sahaja..Hari cuti, sabtu atau ahad baru boleh COD kawasan sekitar KL...sebab adik sepupu kak fiezz tak pandai drive lagi..Jadi kena tunggu hari cuti, baru boleh keluar dengan suami untuk buat COD area luar dari Puchong..

Kalau sesapa nak order, boleh la contact >>> 011-39871816 / Yana




You Might Also Like

4 Comment

  1. sha suka coklat jugak! bagilah apa benda berkenaan dengan coklat memang habis. btw nampak sedap kek ni tapi jauh pulak kat kl ha haha

    ReplyDelete
  2. sedap kek coklat.
    Umi rabia pandai buat kek coklat.lama dah tak makan

    ReplyDelete
  3. nampak mmg dah sedap likat coklatnya...

    ReplyDelete