Jalan-Jalan Cari Makan | LAPAngan Food Bazaar

10:00

JALAN-JALAN CARI MAKAN

Jom jalan-jalan cari makan..Tempat ni baru buka di Jalan Klang Lama..Otw nak ke rumah kak fiezz..Minggu lepas try singgah sebab nak tahu best ke tidak..Area rumah kak fiezz ni susah nak cari kedai makan best..Kadang tu pening nak cari tempat makan selain kedai mamak area rumah kak fiezz ni..Baru ni ternampak food bazaar ni dah official di buka..Jadi moh le kita try...Dari sehari ke sehari nak try, minggu lepas pi jugak..Saja nak test, best ke idok..Dia macam konsep open air gitu..ada banyak stall & pilihan menu yang berbeza..dari tempatan sampai la obersee..air pun ada 2 stall kalau tak silap..satu air biasa macam teh o, sirap air..satu lagi jus buah..gelas besor punya..jangan tanya berapa besor sbb tak perasan..dah order  air biasa baru perasan..haha..Jadi next time repeat ke sini, boleh try air buah gelas besor tu...

FOOD BAZAAR 

Kak fiezz duk cerita food bazaar ni..Kat manakah tempatnya?Alamat penuh kak fiezz tak pasti tapi lokasinya di Jalan Klang Lama..Otw nak ke Puchong..Cuba la korang cari guna waze..Kedudukan food bazaar ni di tepi jalan utama..Kira boleh nampak la kalau ter lalu depan ni..

www.fiezasani.xyz
Banner LAPAngan Food Bazaar..Snap gambar ni masa dah keluar dari sini..tu yang golap...

www.fiezasani.xyz

Open seat..Stall tu tak sepenuhnya beroperasi..Ada yang masih kosong...

www.fiezasani.xyz
Tu la stall yang jual air jus buah GELEH BESOR...Next time boleh try...

www.fiezasani.xyz
Menu pilihan kak fiezz..Sizzling Yee Mee

www.fiezasani.xyz
Mr hubby, western menu...

PELBAGAI PILIHAN MAKANAN

So korang kalau time cuti-cuti pi dating ke apa..tak tau nak makan kat mana?boleh la cuba kat sini..Banyak pilihan makanan...Rasa sedap ke tidak..Subjektif..sila la cuba ikut selera masing-masing..Kalau sedap, next time boleh repeat..Kalau tak berapa nak sedap, sila cari port lain pulak..haha..tapi kat sini bukan ada 1 stall je..berderet..Jadi kalau nak repeat beberapa kali kat sini pun tak pe, boleh rasa menu stall lain setiap kali datang ke sini...

Kak fiezz & mr hubby haritu pun pening nak pilih makan apa?Banyak benor menu nya...dan conclusion nya kitaorang pilih menu di atas..favourite kak fiezz & mr hubby..Next time boleh cuba menu stall lain pulak...Lagipun food bazaar ni dekat je dengan rumah kak fiezz..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Kalau dekat boleh lah terjah. Dekat sini paling dekat food truck wangsa Melawati je kak. Banyak juga pilihan makanan sampai rambang mata. Hehe

    ReplyDelete
  2. suka pulak tengok style open seat ni..macam-macam boleh tengok sambil makan

    ReplyDelete
  3. Bagus untuk lepak dan boak santai..dah selalu nampak konsep open air macam ni..cuma belum terjah je

    ReplyDelete
  4. chicken chop my fav food..sedapppnya akak

    ReplyDelete
  5. Wah ada western food...chicken chop memg feveret

    ReplyDelete