Nuffnang | Cek Dah Sampai..Hooray

08:30

Yeay..sampai dah cek Nuffnang kak fiezz..Alhamdulillah..2 bulan selepas cash out baru terima cek dia..Tak pe..Not so urgent nak guna..Ni pun cadang nak masuk dalam akaun je..Tak tau nak beli apa..Cadang nak masuk tabung kot..hehe..cuba mengawal napsu shopping ni..Moga berjaya..Iklan Nuff setakat ni masih kak fiezz kekalkan kat sini..Tapi tak banyak sangat iklan..Tak pe la..Kalau ada rezeki, ada la melekat kat blog kak fiezz ni..Kalau tak ada, sokay..Adsense kan ada..hehe...

www.fiezasani.xyz

Bila dapat income dari hasil blogging macam ni..Semangat kak fiezz nak update blog hari-hari walaupun kadang-kadang tak ada idea nak tulis pasal apa..haha..Kalau korang ada cadangan, boleh la share kat komen..Yang mana kak fiezz tahu pasal topik tu, boleh kak fiezz buat satu entri...

You Might Also Like

8 Comment

  1. wahh tak pernah dapat chq nuffnang ni..tahniah ya

    ReplyDelete
  2. Salam singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/hectic.html

    ReplyDelete
  3. untung la... pernah dapat sekali je cek dulu :)

    ReplyDelete
  4. wah...sakan la shopping jap lagi ni

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya.. Tahniah fieza. Mama still menunggu cheque mama

    ReplyDelete
  6. tahniah , CCL pun masih menunggu cek nuffnang kunjung tiba

    ReplyDelete