Miniso | Kedai Serbaneka Jepun

10:20

Comey tak beg & patung ni..birthday present untuk adik sepupu mr hubby..kak fiezz beli kat kedai Miniso yang jual barang-barang Jepun dalam Plaza Low Yat..kak fiezz pernah cerita sebelum ni yang kak fiezz beli hadiah untuk pengomen blog kak fiezz kat sini..Kak fiezz suka barang-barang dalam kedai ni..Comel & menarik perhatian mata kak fiezz..Harga barang-barang kat sini pun murah..Bermula serendah dari RM10 dan ke atas..

Ada apa kat sini?Macam-macam chuollss..kak fiezz korang ni memang alergik tengok barang-barang comel kat kedai ni..Tu yang tersangkut beli hadiah untuk pengomen blog kak fiezz haritu..Sabtu baru ni repeat beli hadiah pulak untuk adik sepupu mr hubby..Mula mr hubby tak tahu nak beli kat mana hadiah adik sepupu dia ni sebab kitaorang nak attend jamuan birthday dia sabtu malam..Lepas tu kak fiezz teringat tempat ni..Kebetulan kitaorang nak ke Plaza Imbi dekat dengan Plaza Low Yat ni sebab nak ambil laptop kak fiezz repair kat situ..Dah kebetulan tu, kita singgah la kedai Miniso yang terletak di tingkat bawah dalam Plaza Low Yat ni..Selalu kita kenal Plaza Low Yat ni tempat menjual barang-barang komputer, gajet..boringgg kan..tapi untuk pencinta barang-barang I.T., gadget..Memang sini la tempat dorang...Salah seorangnya mr hubby...Bertabah kalau ikut mr hubby ke sini...Dah ada pulak kedai Miniso ni baru nampak menarik sikit Plaza Low Yat ni kat mata kak fiezz..haha..Kalau tak, mr hubby ajak ke sini je mesti kak fiezz nampak komputer, handphone, barang-barang komputer...haih..bosan nengok..haha...Isteri-isteri, gf yang boring ikut bf atau suami masing-masing pusing dari 1 tingkat ke 1 tingkat cari barang-barang dorang, jom singgah ke sini..mesti suka..sebab kak fiezz pun suka..well, hanya wanita sahaja yang memahami..hehe

www.fiezasani.xyz

Birthday present untuk adik sepupu mr hubby...Comel sangat...


www.fiezasani.xyz

Ni la kedai dia..Ada apa kat sini?Sila tengok gambar-gambar di bawah ;)

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz
Beauty Product

www.fiezasani.xyz
Perfume

www.fiezasani.xyz
Ni boleh buat coin purse

www.fiezasani.xyz
Geram tengok beg ni..Homey je...

www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz

Banyak lagi tau barang-barang kat sini..Ni antara yang kak fiezz dapat snap sambil berjalan..

You Might Also Like

16 Comment

  1. comelnya beg tu kak. sha pun geram tengok haish

    ReplyDelete
  2. Adoi kenapa comei sgt handbag dan patung tuh..pink lak tuh

    ReplyDelete
  3. comeinya beg tu, bahaya bawak cik qilah ne hehe

    ReplyDelete
  4. Kat NuSentral pun ada Fiezz..nantidtg la sini leh jumpa...

    ReplyDelete
  5. Selalu lalu kat kedai ni tapi tak terasa nak singgah sebab bila dah singgah nanti ada jer beg yang bawa pulang wakakakakaka...

    ReplyDelete
  6. Comeinya beg tu. Ni yang teringin nak ke low yat ni haha. Banyak barang best tu

    ReplyDelete
  7. Comel-comelnya. Sesuai dijadikan cenderahati

    ReplyDelete
  8. dah berapa kali pergi misono, beli patung cecomel hehe

    ReplyDelete
  9. Miniso salah kedai favorite lia juga selain daiso & miniso.masuk sini je mesti akan beli juga apa2.

    ReplyDelete
  10. Wowww rambang mata sat.. tgk ada banyak barang yang comel-comel, mesti anak suka kalau dapat benda nie....

    ReplyDelete
  11. kat plaza masalam shah alam n=pon ada 1 outlet ni.. ya Allah teruja bukan kepalang hokei kita masuk haritu.. comel giler kot!

    ReplyDelete
  12. Kalau ke Low Yatt sb nak cr brg2 computer atau phone je..selain tu mmg tak masuk mana2 kedai pun. Nanti boleh lah jenguk kedai ni kalau ke sana..:D

    ReplyDelete
  13. Menariknya.. Tak pernah singgah lagi.. Huhuhu.. Boleh buat poket kempis nie.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Eh ada ya kedai ni..mcm tak pernah jumpa lagi...yubisk pernah jumpa..yg ni blum lg...hihi

    ReplyDelete
  15. Boleh tahan harga...mcm best shopping sini.

    ReplyDelete