Ada Ke Yang Nak Like Ni?

11:37


Korang..Kak fiezz baru setup FB page..Jom la 'Like' beramai-ramai kalau sudi..hehe..Dulu macam segan nak buat..eh!!ada ke orang nak like ni..tak payah la..malu la...Tapi semalam buat jugak..haha..Pernah gak terfikir dulu nak buat page ni senang..tak ada campur dengan fb personal kak fiezz..Boleh kongsi entry-entry kak fiezz kat sini, tak kisah samaada entry personal atau berbayar..Tapi macam tak confident ada ke orang nak like & follow kak fiezz..Semalam redah je la buat..Kalau ada orang nak like, nak follow alhamdulillah..kalau tak ada, sokay..Kita tak boleh nak paksa orang, pulak...dan semalam lepas setup alhamdulillah dapat jugak 26 like setakat ni..hehe..Kalau ada yang sudi nak like & follow, klik je >> www.facebook.com/FiezaSanidotxyz/

You Might Also Like

17 Comment