Cenderahati Contest Simple Di Blog FiezaSani

13:36

Haritu kak fiezz buat contest simple kat blog ni..Tukar-duit-di-money-changer-mid-valley.html..Simple sangat contest nya..Kak fiezz minta teka duit negara manakah dalam gambar bawah ni?Kak fiezz mencari peneka pertama yang tepat dapat teka kat entry ni..Macam budak2 je,kan..hehe.,..Saja suka2..Cenderahati top pengomen bulanan yang kak fiezz selalu buat tu, kak fiezz tukar ke main teka-teka ni..



dan dapat pun penekanya..

www.fiezasani.xyz

Kak fiezz kenal yani secara alam maya ni je..kitaorang selalu berbalas bw ke blog masing2..Yani & kak fiezz ni 1 geng..Geng apa..Ada lah..hehe..Tahniah Yani..Tahniah sebab jadi peneka kat blog saya & tahniah yang satu lagi..Moga selamat semuanya..hehe..Doakan saya untuk joint geng yani yang sekarang ni juga..hehe..Aamiin..


www.fiezasani.xyz

Cenderahati tak seberapa dari kak fiezz ni dah selamat sampai ke tangan Yani..Yeay..Nanti kak fiezz buat teka2 lagi yea atau contest ke atau apa2 yang seangkatan untuk reader kak fiezz yang rajin singgah ke sini..top pengomen stop kejap buat sementara waktu...

You Might Also Like

10 Comment

  1. jelesnya.... nak jugakkkkk.... haha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah,terima kasih sekali lagi Fieza....inshaAllah Yani sentiasa doakan Fieza pun akan dpt join geng yang satu lagi tu, amin ya rabbal alamin. Jaga kesihatan Fieza suami isteri tau....

    ReplyDelete
  3. Wahh nnti dpt cnderamata dari jepun . Best

    ReplyDelete
  4. Wahh nnti dpt cnderamata dari jepun . Best

    ReplyDelete