Pertama Kali CashOut Dari Nuffnang

08:30


Selepas kak fiezz tengok iklan dari Mr.Nuff dah tak naik lagi kat blog ni, kak fiezz cadang nak keluar RM yang terkumpul dari Nuffnang..Tak ada la banyak..Duk kumpul kat Mr Nuff ni start dari blogging tahun 2012..Masa tu tahu Mr.Nuff je..So sign up dengan Mr Nuff..Dah jadi member Mr.Nuff, tepek la banner iklan kat blog kak fiezz ni..Masa tu tak aktif sangat blog..Update ikut suka je..Tapi ada la juga iklan yang tersangkut Mr.Nuff bagi kat blog kak fiezz ni..Jadi ni la hasil yang cashout selepas 5 tahun..haha..Idok la banyak jumlahnya..Boleh la masuk tabung blogging kak fiezz..So hari Isnin baru ni, kak fiezz terus cashout RM dari situ..Lagipun tengok iklan dari Mr.Nuff pun macam sogan2 nak melekat kat blog ni, jadi kita keluarkan dulu RM yang terkumpul tu..Nanti kak fiezz fikir nak masih setia ke idok dengan Mr.Nuff..Tambah2 dah ada Adsense kan..lagi menarik..USD uu..hehe..Tempoh pembayaran cash out kak fiezz buat di Mr.Nuff akan dapat dalam tempoh 30 hari..Wahhh..Boleh tahan..tak pe, sabar je la menunggu..Tak urgent pun nak guna..Nak masuk tabung je...Lepas cash out tadi, kak fiezz saja update status kat fb..Dari komen2 geng blogger, ramai yang cakap Mr.Nuff tak bagi iklan sekarang ni..Oo, kak fiezz ingat line internet problem sebab bukak blog kak fiezz kat ofis memang tak keluar iklan Mr.Nuff..Try bukak blog kat rumah sebab internet rumah laju..Tengok, samaa jugak..tak keluar pun iklan dari Mr.Nuff..Bila baca komen2 kat status kak fiezz tu, terjawab persoalan..Bukan kak fiezz je yang tak keluar iklan..Ramai lagi seangkatan..bukan tak keluar tapi mr nuff tak bagi iklan..huhu..Apa nak buat..Orang tak nak bagi, takkan nak paksa..Yea tak...So, nak setia ke idok ni dengan Mr.Nuff..ermmm...

Okey, untuk korang yang pertama kali nak cashout kat Mr.Nuff ni, korang boleh klik kat bhg.Earning..nanti korang nampak macam kat bawah ni..


www.fiezasani.xyz

Kalau jumlah untuk cashout dah cukup, nanti korang nampak ada button 'cashout'..Kalau tak ada lagi tu, maksud masih tak cukup la untuk cashout..Jumlah untuk boleh cashout, kalau tak silap atas RM50..Kalau ada je button cashout tu..Klik je..Lepas tu korang boleh nampak jumlah terkumpul jadi RM0.00 semula..Maksudnya proses permohonan untuk cashout tadi suksess..Transaction fee RM1 akan dikenakan..Siap semua, tunggu je payment korang sampai..Tempoh bayaran seperti yang tertera di atas...

You Might Also Like

8 Comment

  1. Tak pernah lagi cuba nuffang ni.. Mungkin bila blog dah mantap macam ni baru cuba hehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah join nuffnag ni ..hehehe..

    jemput baca blog saya : robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Mama pun cash out to x dot lagi.. kalau as x keluar juga Rasa nak babai aje kt nuffnang ni

    ReplyDelete
  4. Saya pernah juga rasa cashout ....tapi kini tiada lagi ,cuba adsense pulak...

    ReplyDelete
  5. lama dah tak dapat iklan nuffnang...

    ReplyDelete