Nak Bagi Selesa Pakai Kasut

08:30

Ni kasut kak fiezz untuk cuti2 minggu ni..Macam kak fiezz pernah story kat entry sebelum masa beli kasut ni kak fiezz tanya pendapat adik ipar..Over tak kak fiezz pakai kasut ni?hehe..Dia kata tak over cuma pastikan selesa je..Sebab dari sisi gambar yang kak fiezz bagi kat adik ipar, dia nampak tapak kasut ni macam nipis..Takut sakit kaki..Adik ipar jawab whatsapp kak fiezz lambat..Kak Fiezz dah beli pun kasut ni..OTW balik rumah baru adik ipar jawab..Adeh...Jadi cadangan mr hubby beli lapik tapak kasut untuk bagi selesa..Kak fiezz tak pasti nama panggilan lapik ni apa?Tapi kak fiezz panggil lapik tapak kasut je la...Minggu lepas yang masa kak fiezz shopping kat IOI Mall, terus la kak fiezz singgah kat Daiso..Cari punya cari, jumpa pun yang dalam plastik tu..Baca ciri2 kat belah belakang tu, macam okey kot..

Three dimensional molding enables your feet comfortable, easy to walk and soften the footsoreness as well..

Jadi harapnya tak sakit kaki la..Kak fiezz dah letak pun kat dalam kasut ni..Lapik tapak kasut ni kita boleh gunting ikut saiz masing-masing..Memandangkan kak fiezz comel jadi memang kena gunting la sikit...

Kak fiezz akan bawa 2 pasang kasut..Dua2 jenis sport shoes..Kak fiezz kalau cuti2 memang tak kuasa la nak pakai kasut tinggi bagai..sakit kaki, uolls..Dah nama cuti2 mesti banyak berjalan..Jadi kita bawa kasut yang paling selesa...


Berapa harga lapik tapak kasut ni?

Beli kat Daiso je..Rasa2 berapa ringgit..hehe

You Might Also Like

7 Comment

  1. nak g mana tu bli kasut baru?hihi

    ReplyDelete
  2. Shoes pad namanya kak fiza..

    ReplyDelete
  3. amboii kasut dia..kalo pijak kaki org ni sedap kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Kasut yg selesa x semestinya kena beli mahal2 kan

    ReplyDelete
  5. asalkan selesa kaki pun tak sakit. pernah cuba shoes pad jgak. jadi makin tebal plak tapak belah dalam kasut. hihi

    ReplyDelete