My Digi Reward..Untuk Pengguna Digi Yang Setia

09:00

Bila kita pengguna Digi Postpaid yang setia..Kita akan dapat MyDigi Rewards..Kak Fiezz tak berapa alert sangat pasal Digi Rewards ni..Mr hubby la yang selalu check kat dalam handphone..Offer dalam MyDigi Rewards ni sentiasa bertukar..Kita kena tengok update2 terkini, mana tahu ada antara barang yang di promosi ni menarik hati kita contoh macam item yang kak fiezz beli ni..Kalau korang baca entry kak fiezz pasal shopping untuk beli barang2 keluar negara, korang perasan tak kak fiezz ada mention pasal beli Organic Make Up Cleansing Tissue ELIANTO..tau x korang kak fiezz dapat beli item  ni dengan harga promo melalui My DigiRewards..RM0.99 sahaja / 30 helai..Dapat dua sebab redeem guna kak fiezz punya & mr hubby..Kitaorang dua2 pengguna Digi yang setia..dan kebetulan masa kitaorang ke Elianto masa tu ada promosi pulak beli 5 percuma 1 Organic Make Up Cleansing Tissue ELIANTO yang berharga RM9.90..Apa lagi, terus grab..Yang beli 5 percuma 1 ni, pek kecik..1 peket ada 10 helai..6 peket ada 60 helai..eh!!okey la tu...yang peket besar tu ada 30 helai x 2 peket = 60 helai..Dah 120 helai tu..Lebih dari cukup untuk kak fiezz bawa time cuti2 ni...Tak perlu berat beg nak bawak makeup remover dengan facial cotton..Haih, tu la dilema seorang perempuan macam kak fiezz yang suka bermekap ni..Jadi bila ada make up cleansing tissue ni, memang membantu sangat...


Masa kak fiezz shopping baru ni, tengok update terkini dalam senarai MyDigi Rewards ada Make Up Cleansing Tisssue...


2 peket besar & 6 peket kecil..Meriahhh

You Might Also Like

5 Comment

  1. SA pun dapat...eh bukan..cik abe SA yang dapat..sebab dia guna broadband DIGI...dapat 50% buat rambut..so jadi murah....x sabar nak pi redeem esok...

    ReplyDelete
  2. Yeah, go go Digi ...
    Kita pun guna Digi juga ...

    ReplyDelete
  3. Saya guna prepaid DiGi ... Takde reward ker ? Kat mana nak tengok eak ?

    ReplyDelete