Cenderahati Top Pengomen Untuk Bulan Jun - Julai 2017 di Blog FiezaSani

08:30

Tahniah Rabia, jadi top pengomen di blog kak fiezz untuk bulan Jun - Julai 2017..Combine terus dua bulan sebab adik Rabia ni memang yang paling banyak tinggalkan jejak kat sini..Kak fiezz tak paksa tau korang tinggalkan komen kat setiap entry kak fiezz..Kalau ada entry kak fiezz yang korang nak kongsi info atau cerita masing2, boleh la tinggalkan komen..hehe..Cuma yang rajin dan paling banyak komen, kak fiezz bagi sedikit cenderamata yang tak seberapa..Ikhlas dari kak fiezz..cewahh..hihi...




tQ Rabia selalu singgah ke sini & tinggalkan jejak..Sedikit cenderahati dari kak fiezz..hehe..sorry lambat..Pening nak cari hadiah benornya sebab Rabia dah kali kedua jadi pengomen ngetop kak fiezz ni..Jadi tak ada idea nak belikan apa..Ni kebetulan haritu masa keluar nampak 2 item ni, kak fiezz pilih je yang berkenan di mata & hati..Dua2 item ni beli berlainan tempat & waktu..

Eh!!Kenapa ada 2 item..Okey, as appreciation sebab Rabia paling banyak mengomen kat sini..Jadi sebagai menghargai kerajinan Rabia, kak fiezz bagi dua item..Bukan yang frame & bekas bunga tu, tau..Tu dekorasi atau tempat kak fiezz photoshoot gambar barang review kat situ selain kat rumah..Bukan situ, yea..Gift untuk pengomen bulan Jun-Julai 2017 tu hah botol ayor & tempat letak surat..Harap berguna la pada Rabia & family...hehe



Jom  terjah blog adik Rabia kat bawah ni

You Might Also Like

8 Comment

  1. Tahniah....rajin kan....hehehe...SA pemalas....

    ReplyDelete
  2. tahniah..fiezz..nak ole2 dr jepun..haha

    ReplyDelete
  3. terima kasih korang

    kak fieza rabia letak alat makeup kt tempat surat tu..tq tau akak..nanti rabia terjah blog akak lg ya.

    ReplyDelete
  4. tahniah pemenang.. :)
    semoga terus success..

    ...

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! Kena rajin2 komen la lepas ni.. nak menang juga >.<

    ReplyDelete