Buy 1 Free 1 Di Kenny Rogers

08:30

Dating berdua kat kenny rogers...Kisahnya kitaorang nak beli barang2 untuk cuti2 minggu ni..Tu yang nak mencari barang2 makanan, perubatan & penjagaan diri..Masa nak shopping tu, kebetulan kitaorang memang tak makan tengahari lagi..Jadi harap maklum je la, laporrr..Perut duk bergendang je..Kitaorang shopping  ni kat IOI Mall Puchong..Cadangnya nak ke TESCO je..Sekali mr hubby ralit sembang dengan Mak Chek dia sambil drive..Eh!!!pakai speaker, yea korang..Kak Fiezz yang pegang handphone..Dalam duk sembang tu, laju mr hubby masuk ke IOI ni..Kak fiezz okey je..Tapi apa2 masuk dalam mall cari tempat makan dulu..Lalu depan Kenny Rogers ni, nampak pekerja2 dia tengah promote set BUY 1 FREE 1 ni..Terus sangkut kat Kenny Rogers..


Ni la menu kitaorang order haritu..Cuma tambah Mashed Potato & Air - Ice Lemon Tea / Strawberry..Dalam set ni, kitaorang dapat ayam, nasi, sayur yang macam KFC tu, baked beans..Kenyanggg..Tapi yang tak best sebab perut kak fiezz dah masuk angin lambat makan..Lepas makan ni, terus temujanji dengan Mr.T..Adehh..baru isi..dah keluar..haha...

Jumlah kekenyangan di Kenny Rogers

Buy 1 Free 1 Set - RM22.90 
Mashed Potato - RM8.50
Ice Lemon Tea - RM6.90
Strawberry - RM6.90
  
Total - RM45.20

You Might Also Like

3 Comment

  1. xpernah mkn KR, tengok orang mkn sedap..tapi tak teringin la plk..haha

    ReplyDelete
  2. tuari ada lalu gak kenny rogers...kalau tau singgah makan kat situ

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Sedappppppppnya..tak pernah makan lagi dekat sini.Dekat terengganu tak tahu ada tak kenny rogers ni.kena cari ni.

    ReplyDelete