Agak Complicated Nak Isi Form Online Watson

08:30

Baru ni,kan kak fiezz tolong sorang member..Dia baru joint member Watson jadi kena aktivate kad dalam website watson..Kawan kak fiezz minta bantuan kak fiezz sebab dia tak berapa pandai sangat menda2 macamni..Kak fiezz pun okey je..Tapiii rupanya tak semudah yang disangka uolls nak register dalam website Watson ni..Banyak benor kiranya (bak kata orang perak)..Dah isi form online dalam website tu tapi asyik salah katanya..Bukan sekali, bukan dua kali..Kak fiezz rasa lebih 10x isi, tetap tak berjaya..Ingat internet kat ofis problem sebab asyik salah & error je..Try isi kat rumah..Pun sama jugakkk..Wahhh..Agak stress kejap disitu..So rumusannya baru ni kak fiezz cuba lagi sekali kat ofis..Kalau tak berjaya jugak, kak fiezz nak call direct je kat customer service Watson...Sebab bila kak fiezz isi & salah banyak kali..Terus kena block kad ni..pfffft..apa susah benor nak ngisi form Watson ni..Siap kak fiezz update status kat FB la..Sebab menyampah sangat asyik failed je...Dari komen kat status yang kak fiezz tulis di fb tu, ada yang share penah alami situasi sama macam kak fiezz ni..Dia ada bagi tips untuk daftar secara online di website Watson ni..Dan kak fiezz cuba..Tetap sama..That's it...Cubaan demi cubaan yang asyik gagal + kad pun dah kena block terus kak fiezz contact customer service Watson je..Dalam masa berapa minit je, terus berjaya aktivate kad watson member ni..Legaaa weiii..Setel...Sebab dah dekat 2 minggu rasanya member bagi kad dia ni..Kak fiezz takut terhilangkan..Maklum la pelupa...haha..So bila setel tu, legaaa...Bagi kad balik pada member ni...


Haih..memacam Watson ni..Kak fiezz ada jugak kad watson tapi yang lama punya..Seingat kak fiezz masa jadi member Watson dulu, tak ada kena aktivate bagai dalam website dia..Nak tahu point ke apa, pihak Watson akan bagi e-mail je...Tak tahu kad tu masih boleh guna ke tak sebab kak fiezz pun jarang shopping kat Watson..Dulu sebelum kahwin, memang tempat shopping kak fiezz Watson ni..Waahhh..kemain shopping kat Watson..haha..Dulu la..Sekarang..kat mana beli barang dapur, situ la beli barang2 personal kak fiezz..haha...Tapi kadang2 kalau nampak Watson ni, mmg rasa nak menyinggah je..sebab selalu ada diskaunn...

You Might Also Like

4 Comment

  1. Saya pun suka pegi Watsons , kdg2 xbeli apa pun.. just suka nak masuk situ haha done follow here,mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Serupa la.. Susah beno nk update kat web. Last² lantak lah! Haha.. Suka singgah Watsons cuci mata.. 😝

    ReplyDelete
  3. ada jugak kad watson tu.tapi selalu lupa nak bawak.

    ReplyDelete
  4. kadang2 pi guardian kadang masuk watson. selalu banding harga dulu baru beli

    ReplyDelete