Serum No.1 Di Malaysia Menggunakan Semburan Iaitu Rose Face Serum ZEETA

08:30

ROSE FACE SERUM ZEETA

Korang..Haritu kan kak fiezz mencari serum kan..tapi lain yang kak fiezz sangkut sebab tak tahu nak pilih serum yang macamana..Banyak sangat serum sekarang ni sampai pening nak pilih..Kak fiezz ni kalau boleh nak cari serum yang organik..Bukan apa, menda kita nak tepek kat muka..Jadi kena pilih yang selamat & tak was-was kandungan dia..Kak fiezz baru terjumpa satu serum ni..Kak fiezz rasa, macam best nak cuba sebab kandungan dia organik..Okey, sangat menepati ciri-ciri yang kak fiezz suka ni..Maklum la kak fiezz kan suka guna produk yang berasaskan organik..Jadi bila tahu produk ni mengandungi bahan yang organik, terus jatuh cinta...Eh!!Korang nak tau tak serum apa yang kak fiezz duk membebel ni?Okey, jom perkenalkan korang dengan ROSE FACE SERUM ZEETA (boleh rujuk gambar macamana ke rupa serum ni)..Terus rasa nak cari ROSE FACE  SERUM ZEETA ni tapi produk yang kak fiezz guna ada lagi..Lambat pulak habisnya..hehe..Tak pe nanti dah habis produk yang kak fiezz guna ni..Boleh tukar kepada ROSE FACE SERUM ZEETA ni pulak..Apa fungsi ROSE FACE SERUM ZEETA ni?Korang ada masalah jeragat, jerawat, bekas jerawat?Nak tahu cara hilangkan jeragat paling berkesan, cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat serta bagaimana nak hilangkan parut jerawat..Okey kalau semua jawapan korang adalah 'YA..Korang wajib menggunakan ROSE  FACE SERUM ZEETA ni..sebab ROSE FACE SERUM ZEETA ni adalah penyelesaian kepada soalan korang di atas..ROSE FACE SERUM ZEETA dikenali sebagai produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017 dan produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017..Apa yang menariknya, ROSE FACE SERUM ZEETA ni serum No.1 di Malaysia menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat & parut jerawat sepantas 14 hari serta ia tidak melekit & sejuk bila disembur pada muka kita..Kandungan ROSE SERUM ZEETA adalah 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah..

Menarik kan Rose Face Serum Zeeta ni..Organik dan boleh selesaikan masalah jeragat, jerawat serta parut jerawat..Ni antara masalah yang biasa kita alami..Sebab lambakan produk yang ada dipasaran, buat kita was-was nak guna sebarangan serum kerana risau pada kesan sampingan pada masa akan datang..Tapi dengan adanya Rose Face Serum Zeeta ni, korang tak perlu was-was lagi..Dijamin selamat & diakui HALAL..


www.fiezasani.xyz=

APA KELEBIHAN ROSE FACE  SERUM (RFS)

• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
• Vitamin E 30,000 iu
• Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
• Parut jeragat hilang seawal 7 hari

4 Nutrisi Hebat Dalam RFS

Vitamin E

– utk menghalang radikal bebas dari udara yang di kenali sebagai anti oxidant. Ni yg sebab kan proses penuaan pd kulit. Bila kita boleh halang radikal bebas dari kulit, kita boleh mengurangkan kedutan dari berlaku dgn cepat dan menjaga sel kulit muka muda.

– perbandingan, ada beza baju yg kita sidai kat tempat teduh dan baju kita sidai kat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..

– kulit kita selalu hasilkan sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.


Vitamin C:
Seperti vitamin E, kaya dgn antioxidant, manakala vitamin c memainkan peranan untuk mengaktifkan sel muka bagi menghasilkan kolagen, molekul penting utk kulit yg sihat. Vitamin c ni samada yg kita makan atau kita sapu kat kulit mmg akan merangsang kulit menghasilkan collagen.Yg kedua, vitamin c ni penting sebab dia yg akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yg akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.Org dok makan collagen kan.Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin c, dan sapu vitamin c pd kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.
Omega 3 (makan dan sapu)
Kulit memang perlukan fatty acid macam omega 3 utk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan utk maintain kulit nya elasticity.
Sama macam vit c, dia penting utk lindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macam kena minyak panas tu…
Omega 3 dalam minyak ikan yg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yg sama. Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dgn lebih cepat.
Omega 6
Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya. Peranan dia utk menyuburkan kulit dan kurang berminyak. Omega 6 ni tujuannya utk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas.Org yg ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yg menyebabkan kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dari uv dan toxic udara.

Oleh tu, ROSE FACE SERUM ZEETA telah di formula untuk ada 4 benda ni, bila spray saja ROSE FACE SERUM ZEETA kita menggunakan teknologi sama dengan nano, hasil semburan tak akan meleleh, elok terletak kat muka dan perlahan meresap ke dalam kulit. Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

Harga - RM50/1 botol belum termasuk postage. 
Tempoh ketahanan - Lebih dari 2 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.
Halal - Telah diakui oleh JAKIM & Kementerian Kesihatan Malaysia


Testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA


Untuk info lanjut mengenai ROSE FACE SERUM ZEETA, korang boleh rujuk di bawah.

Media Sosial ROSE FACE SERUM ZEETA


Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR

Instagram: @zeetaofficial

Whatsapp untuk order: 019-2209069
Website: www.zeeta.com.my

Khas untuk blogger..Jom joint contest yang dianjurkan oleh Zeeta ni..

Klik pada banner di atas..

You Might Also Like

12 Comment

  1. Betul kak fiez. Nak pakai kena lah cari yg betul2 selamat. Byknya kebaikan serum ni kak. Makin flawless lah muka akak lepas ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. wow..rabia tak pakai serum..heheh..

    ReplyDelete
  3. i jenis sgt malas pakai pembersih muka. toner serum krim malam krim siang. teringin tapi disiplin tak cukup tinggi nak pakai semua. selalu termiss sbb busy

    ReplyDelete
  4. terimakasih atas informasinya, jangan lupa kunjungi
    https://goo.gl/SuzDjN

    ReplyDelete
  5. menarik contest ni..hadiah pun agak lumayan..

    ReplyDelete
  6. serum ni boleh hilangkan parut jerawat dan jeragat dengan cepat.Terbaiklah!

    ReplyDelete
  7. Moga produk ni dpt bantu lbh ramai org yg mngalami masalah nak atasi parut jerawat & jeragat

    ReplyDelete
  8. zeeta ni memang wajib ada dalam beg. spray je.

    ReplyDelete
  9. Rasa confidence je dgn produk ni... Sbb halal.. Susah nak cari kosmetik halal

    ReplyDelete
  10. Dalam rutin skincare Iday wajib ada serum. Kena pilih serum yang bersesuaian dengan kulit. Serum ni pon nampak okay, banyak testimoni dan feedback positif dari customer.

    ReplyDelete