Hasil Selepas Touch Up Blog Fieza Sani

13:05

Lawa tak baju baru blog kak fiezz ni..Hehe..Template guna yang lama cuma di mekap oleh Sis Hawa..Masa mula2 kak fiezz ingat nak buat watermark je dengan awa ni..Lepas tu Awa saja tanya tak nak mekap ke kat blog kak fiezz ni..Kak fiezz pun pucuk di cita ulam yang datang..hah!!berperibahasa terus..Kak fiezz tanya awa berapa harga..Awa bagitau harga dia..Waaa..terkejut..Murah..Sebelum2 ni kak fiezz pernah juga usya harga design blog kat blogger lain..Boleh tahan harganya..Tak jadi nak edit..Tapi dengan Awa ni, sangat la murah..Terus laju2 kak fiezz setuju..Lepas buat payment haritu, kak fiezz kena tunggu giliran sebab awa tengah design blog orang lain dulu..kak fiezz okey je..No rushing..Awa bagi tempoh seminggu..Tak mau paksa awa sebab dah murah caj yang dia bagi tu..Lagi nak push pulak, kan..Jadi tunggu je giliran..Nampak tak laku keras orang tempah blog dengan Awa ni..Selepas kita setuju untuk proses design blog ni dengan awa, awa akan soal siasat nak tahu design yg macamana kita nak..Macam Kak fiezz cakap nak simple & na mo bunga2..kak fiezz kurang gemor part ada bunga2 ni...

Jumaat lepas Awa dah siap design blog kak fiezz ni..Dia tunjuk contoh dulu sebelum pasang kat blog..Takut kak fiezz tak berkenan atau nak tukar apa-apa,kan..eh!kak fiezz ni tak cerewet sangat orangnya..Kak fiezz tengok je design awa ni, terus setuju..Tak cakap banyak dah..Kira awa tak payah edit2 atau ubah apa2..Apa yang Awa bagi untuk 1st sketch..Ni la hasilnya..Nampak tak..Kak fiezz dah cakap, kak fiezz ni tak cerewet..Masa kak fiezz nak mekap blog dengan awa ni, kak fiezz tanya awa boleh tak letak simbol sosial media sekali kat blog..orang klik je link tu terus ke sosial media kita (FB/IG/TWITTER)..Awa ckp dia boleh buatkan, memang suka bebenor la kak fiezz..Dah lama berangan nak buat camtu kat blog..hehe..Selalu nampak kat blog orang lain..Berkenan..Nak buat sendiri, mmg ke laut le jawabnya..haha...huru hara rasanya blog kak fiezz..haha


Ni la hasil mekap Awa pada blog kak fiezz..Nampak kemas tak?Kak fiezz ada up status wajah baru blog kak fiezz ni di facebook..Ramai yang puji cantik & kemas..Alhamdulillah, mmg tak salah pilih awa untuk mekap blog kak fiezz ni bagi nampak cun macam kak fiezz...eh!!hehe...Personal opinion kak fiezz dengan harga yang dia tawarkan pada kak fiezz sangat la berbaloi dengan hasilnya..



Kalau korang berminat nak dapatkan servis awa, boleh pm SIS HAWA di facebook ..nak tengok hasil edit blog yg awa penah buat, korang boleh terjah blog awa...

You Might Also Like

9 Comment

  1. memang cantik template ni..nampak kemas jer

    ReplyDelete
  2. Wahhh dah cantik...comel la =)

    ReplyDelete
  3. Memang lawa.. Macam cemburu pula tengok.. Ringkas, kemas, cantik dan nampak ringan sangat..

    Mantap

    ReplyDelete
  4. Cantiknya.. Hai geng purple

    ReplyDelete
  5. Blog nampak kemas dan cantik like warna purple...

    ReplyDelete
  6. design sis awa sememangnya cantik mata menandang , simple kemas menarik

    ReplyDelete