Dapat Offer Job Collaboration Tapiii

08:30

Jumaat baru ni kak fiezz terima satu e-mail untuk job collaboration..Sebagai seorang blogger, dapat e-mail untuk collaboration job ni, mmg paling di tunggu la sebab RM masukk..haha..Masa dapat e-mail tu, kak fiezz google dulu produk ni..Tengok yang keluar gambar minuman keras..adehhh..Check balik e-mail..errr..scroll sampai bawah baru nampak This is an alcohol related campaign, STRICTLY ONLY APPLICABLE TO NON MUSLIMS AGED 21 YEARS AND ABOVE ONLY ..haha..adeh..nampak tak, dasar mata RM sangat...Sebelum kak fiezz nak google produk apa yang ditawarkan untuk review ni, kak fiezz nak isi je borang tu terus..Tapi teringat nak tahu produk apa yang di offer ni..Ingatkan cuka epal..Sekali ko..produk minuman keras..ko rasa..Terus tutup e-mail tu..haha..Takkan la kak fiezz nak review produk minuman keras pulak kat blog ni..Adehhh..Jadi moral of the story untuk kak fiezz, next time dapat e-mail collaboration sila jangan excited benor..Baca e-mail sampai habis dulu..haha

Sebenarnya jarang dapat offer collaboration dari pengiklan ni..Dulu kak fiezz pernah gak tepek banner iklan dari pengiklan ni kat blog tapi iklan dia kejap keluar kat blog, kejap tak..Tak tau la masalah internet ofis kak fiezz ke?Balik rumah, internet memang laju kat rumah kak fiezz tu..Buka blog, tengok tak keluar jugak banner iklan dia..Terus la kak fiezz buang & letak iklan adsense je..Lagipun dengar dari blogger-blogger otai, pengiklan yang offer job minuman keras ni, sekarang dah kurang sikit offer job pada blogger2..Dia pilih blogger yang glams je..Jadi bila kak fiezz yang tak baper nak glams ni dapat offer, tu yang excited terlebih tu..haha..Next time jangan over benor, yeak..Kalau dah rezeki tak ke mana..



You Might Also Like

9 Comment

  1. Alhamdulillah akak tengok dulu...excited tu memang ada kak..kalau PC pun excited...hihihi...

    ReplyDelete
  2. cik nor dapt jgk tp korang dah kecoh..cik nor ignore kan ajer..haha

    ReplyDelete
  3. Tak pe kak fiezz, insyaallah ada rezeki lain lah tu.. =)

    https://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. no worries..insyaallah ada rezeki lain...

    ReplyDelete
  5. Tau dah pengiklan mana.. hehehe.. Kita pon dah isi form. Nak submit baru perasan ☺

    ReplyDelete
  6. cik ash dapat jugak... mula2 ingat cuka epal jugak last2 ada yg nampak post kat fb cancel terus

    ReplyDelete
  7. jangan risau,insyaAllah dapat rezeki lain pulak

    ReplyDelete
  8. hehehe kita pun dah lama tak ambik kesah dgn si nuff tu

    ReplyDelete