Ikhtiar Hamil Dengan Manjakani

11:40

KHASIAT MANJAKANI UNTUK HAMIL

Manjakani untuk hamil..Kita usaha yang menentukan kun fa ya kun adalah Allah..Yang penting bila mencuba sesuatu, biar istiqomah dan yakin..Bila mula amalkan, bagi serasi dengan badan dulu..Penerimaan badan setiap orang berbeza..Jadi tempoh penerimaan tu pun berbeza...Jadi jangan la banding orang tu makan sebotol dah jadi, kita makan berbotol2 masih nan ado...fikir secara positif..Mungkin belum berhasil macam yang kita nak tapi manjakani dah membantu bagi teratur period..ni contoh la yea..Jadi yang penting korang konsisten..Meh kak fiezz nak kongsi sikit pasal khasiat manjakani. Macamana manjakani boleh membantu untuk wanita2 yang bergelar isteri untuk menjadi ibu..Bagi wanita yang mudah lekat tanpa perlu bantuan sebarang herba/ubatan moden, korang harus bersyukur sebab insan terpilih yang dimurahkan rezeki oleh Allah untuk menimang cahaya mata sendiri..tapi bagi wanita2 yang susah untuk lekat, bermacam usaha perlu dibuat..Antaranya pengambilan ubat/supplement dan rawatan moden di hospital/klinik..tapi tahu tak korang, bahawa manjakani adalah herba tradisional turun temurun yang boleh membantu untuk hamil..Manjakani berfungsi untuk MENYUBURKAN RAHIM.Selain tu manjakani juga membantu untuk MENSTABILKAN HORMON dan membantu untuk wanita2 yang mengalami masalah period tidak teratur, keputihan..Kadang punca sukar untuk hamil juga berpunca dari period yang berterabur dan susah untuk menentu waktu subur. Kebiasaannya untuk proses pembenihan yang sesuai adalah waktu kita kaum wanita dalam tempoh waktu subur jadi bila period teratur, mudah untuk kita mengira waktu subur & boleh 'bersama' dengan en.suami pada waktu ini..Masalah keputihan pula boleh menghalang benih2 kita dan suami untuk bertemu jadi manjakani merawat kerana kandungan estrigent dalamnya membantu menyingkirkan bakteria dan fungus sekaligus menyahbau yang kurang menyenangkan..Manjakani juga boleh MENGECUTKAN CYST/FIBROID jika diamal secara konsisten..Faktor-faktor sukar hamil juga ada kalanya disebabkan wujud masalah cyst/fibroid ini. Jadi manjakani boleh mengecutkan cyst/fibroid yang korang alami..

SS dari customer kak fiezz yang mencari info mengenai manjakani dan terjumpa blog kak fiezz..alhamdulillah...





FUNGSI MANJAKANI

TESTIMONI HAMIL DENGAN JAMU MANJAKANI JEHAN

ni testimoni yang dikongsi oleh founder dari customer beliau..




Tahniah kepada bakal2 ibu ni..

Alhamdulillah manjakani membantu impian mereka bergelar ibu..

Korang pernah tengok tak buah manjakani?Selalu kat kedai2 india ada jual..Kalau rajin, boleh rebus dan minum air rebusan tu..tapi pahittt..percaya la sebab kak fiezz pun buat jugak macam ni bersama beberapa campuran bahan lain...pejam mata je ku minum..hehe..
Kalau yang tak lalu nak minum sebab pahit, boleh amalkan serbuk manjakani yang telah dikapsulkan..senang..ngap, tolak dengan air dalam mulut..setel..biar manjakani beroperasi dalam badan membetulkan masalah2 dalam badan korang tu..dengan syarat wajib minum AIR PUTIH 3L atau mengikut berat masing-masing...kat mana nak dapatkan kapsul manjakani ni?hello2 je dengan kak fiezz.. Boleh pm kak fiezz di FB  >>  facebook.com/fieza.sani @ dm di IG >> fiezzshoppe / WhatsApp ~ 0163333 (Zero Four Six)


You Might Also Like

7 Comment

  1. Manjakani memg banyak khasiat

    ReplyDelete
  2. yang plan hujung tahun tetiba pregnant tu comel hehehe..

    ReplyDelete
  3. Manjakani memang bagus untuk perempuan

    ReplyDelete
  4. Manjakani ni kalo buat cuci private part best tau sebab mengetatkan.. wowww heheheh

    ReplyDelete
  5. as salam sis..singgah sini :)..macam nak try ni,apa kelebihan manjakani lagi sis?

    ReplyDelete