Barang-Barang Hasil Kemenangan Di SGShop Dah Sampai

16:22


Yeay..Barang2 yang ditunggu dah sampai...Kalau korang ada baca entry kak fiezz yang NI, mesti tahu kak fiezz menang kredit RM100 di SGShop..Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan..Barang2 dah selamat diterima hari Isnin (10/7/2017)..Jangkaan patutnya 13hb tapi sampai lebih awal..Terbaiklah SGShop...Ni yang nak shopping selalu kat situ..eh!!
Kat SGshop ni barang-barang dari China tau korang..Jadi proses penghantaran ambil masa sikit..Kalau nak cepat pun boleh tapi kos penghantaran lebih la sikit..Macam kak fiezz guna kapal laut afrika je..hehe..Nak kos murah..gitu la...Kalau korang yang poket tebal sikit dari kak fiezz ni, boleh la pilih penghantaran melalui udara..Apa yang kak fiezz beli?Jom tengok..eh!!macam kisah je..tak kisah la..nak share jugak..hehe


Senyum tengok parcel ni atas meja masuk office semalam..Dah boleh agak dari mana?Kebetulan masa otw mr hubby hantar kak fiezz pagi semalam ke office, mr hubby tanya beg baru dia bila sampai?Kak fiezz beritahu 13hb..Tup tup, masuk office nampak parcel ni atas meja...Yeay!!!

Hasil menghabiskan RM100 kredit shopping di SGShop..

Sling Bag untuk mr hubby..Dapat percuma wallet, earphone casing & bag shopping..Harga beg ni RM40.97..4 helai t-shirt tu, kak fiezz punya..Harga antara RM9.00 - RM21.00..Maklum la badan dah slim river gitu, jadi cari t-shirt size S (yeay) sebelum ni size M sbb bam bam sikit...hehe..Kak fiezz ada buat video unbox hasil shopping kat SGShop ni..Gedik sangat..5 item pun nak buat bideo bagai..ahaks..Al-maklum la tengah praktis nak jadi youtuber (konon..haha)...nah video amatur kak fiezz 

You Might Also Like

13 Comment

  1. bestnye...sy tertunggu2 lgi brg sy xsampai2...shopping kt sgshop juga

    ReplyDelete
  2. Ana pun guna kapal laut africa kak. Hehe

    ReplyDelete
  3. wah bestnya shoping di sg shop
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Rm100 macam2 boleh beli ye.. tahniah

    ReplyDelete
  5. Bwstnya kak..rezeki ! Saya Tak pernah menang GA SG Shop huhu

    ReplyDelete
  6. wah bestnya macam-macam boleh beli

    ReplyDelete
  7. Best kan...dpt gak bli utk guna hari2

    ReplyDelete
  8. barang mya pun dah sampai.. dapat awal dari tarikh yang sepatutnya.
    http://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/alhamdulillah-barang-dari-sgshop-dah.html

    ReplyDelete
  9. tak ingat pswd sgshop 😭😭😭

    ReplyDelete