AFB Feeds

Daun Sup Ke Ni?

10:00

Dilema kak fiezz tiap kali nak buat sup..Gi ke kedai nak beli daun sup...
Pilih daun bawang..okey,pass..daun sup..elok ada daun ketumbar plak satu deret tu..dah confuse yang mana satu daun sup..Pilih punya pilih,ikut gerak hati..Main amik je..Duk bau, macam sama je dua2..Kat kaunter nak bayar, 'kak/dik..ni daun sup yeak?'..haha..boleh?kadang salah..Pi tukar balik...hahah...aduh failed nak bezakan dua daun ni..lantak la beli banyak kali pun..tetap tak ingat..haha..Maklum la dulu masa zaman anak dara rajin bebenor nak tlg mak masak..Udah x baper kenal sangat...Moral of the story anak2 dara, nak kawen, sila rajin tlg mak dari sekarang, yea..hehe


Kak Fiezz buat sup, kadang tak buh pun daun ni...Beli tapi lupa nak letak, boleh?Dah siap2 potong, letak dalam peties..Konon masa hidang baru nak buh..Sekali dah abis makan, baru teringat..haha..Selalu macam tu...

You Might Also Like

1 comments


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.