Daun Sup Ke Ni?

10:00

Dilema kak fiezz tiap kali nak buat sup..Gi ke kedai nak beli daun sup...
Pilih daun bawang..okey,pass..daun sup..elok ada daun ketumbar plak satu deret tu..dah confuse yang mana satu daun sup..Pilih punya pilih,ikut gerak hati..Main amik je..Duk bau, macam sama je dua2..Kat kaunter nak bayar, 'kak/dik..ni daun sup yeak?'..haha..boleh?kadang salah..Pi tukar balik...hahah...aduh failed nak bezakan dua daun ni..lantak la beli banyak kali pun..tetap tak ingat..haha..Maklum la dulu masa zaman anak dara rajin bebenor nak tlg mak masak..Udah x baper kenal sangat...Moral of the story anak2 dara, nak kawen, sila rajin tlg mak dari sekarang, yea..hehe


Kak Fiezz buat sup, kadang tak buh pun daun ni...Beli tapi lupa nak letak, boleh?Dah siap2 potong, letak dalam peties..Konon masa hidang baru nak buh..Sekali dah abis makan, baru teringat..haha..Selalu macam tu...

You Might Also Like

1 Comment