Cenderahati Top Pengomen Untuk Bulan Mei 2017 di Blog FiezaSani

08:17



Tahniah Rabia jadi top pengomen kat blog kak fiezz untuk bulan Mei 2017..Terima kasih selalu singgah ke blog kak fiezz ni & tinggalkan jejak kat sini..

Cenderahati untuk bulan ni seperti gambar di bawah..Alhamdulillah, ada rezeki lebih sikit..Kak Fiezz kongsi dengan pembaca blog kak fiezz yang selalu berkunjung ke sini...Memandangkan Rabia antara pengomen yang paling banyak tinggalkan jejak kat sini, kak fiezz bagi extra cenderahati...Asalnya kak fiezz pilih wristlet sahaja..tapi bila tengok Rabia paling banyak tinggalkan komen setakat ni, kak fiezz tambah 2 lagi cenderahati..Hope you like it :D

Wristlet

Ole-Ole masa kak fiezz bercuti ke Melaka & Cameron Highland

You Might Also Like

6 Comment

  1. wah..syoknya..ada cenderahati la...

    ReplyDelete
  2. tahniah..cik nor xmsk senarai dah..haha

    ReplyDelete
  3. Heheh..4 komen je utk bulan Mei ye? Tak terkejar rasa nak saing pengkomen terbanyak tu. Takpe la, yang penting Yani suka komen dan beri pendapat on certain issues seikhlas hati dlm blog Fieza ni..hehehe.

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat yang terpilih..

    ReplyDelete