Persiapan Raya Dengan Riang Ria Raya Fashion Di Lazada

09:39

Minggu depan, semua umat islam akan menyambut Aidilfitri selepas sebulan berpuasa di bulan Ramadhan..Korang, persiapan raya macamana setakat ni..Mak pak mesti dah start sibuk cari baju-baju raya untuk anak-anak kan..Sebelum puasa lagi, ada yang dah mula buat persiapan raya..Sebab tak nak penat shopping di bulan puasa ni..tapi kak fiezz, lagi best shopping di bulan puasa sebab baru feel nak raya tu..tambah-tambah pergi mall, meriah lagu raya..Lagi semangat nak cari baju raya..tapi tu masing-masing punya pilihan..Sekarang ni lagi best kak fiezz nak shopping..depan pc je,weii..sambil ditemani radio, dengar lagu2 raya..tambah2 nak raya ni, rancak lagu raya dimainkan kat radio..Sama gak la feeling macam shopping kat mall kan..hehe..

Cakap pasal raya ni..Memang best tambah2 pasal baju raya..Korang tema apa tahun ni? Baju raya kak fiezz dah siap..Warna hijau petronas gitu..hehe..Baju mr hubby tak jumpa lagi..Minggu ni baru cadang nak pi cari..Baju mr hubby memang tak boleh nak beli online sebab faktor saiz..hehe..memang kena pi cari kat mall terus...hehe..Untuk raya pertama, memang plan warna itu sebab baju kak fiezz dah siap..Ni nak cari untuk raya ke-2 pulak..Minggu ni keluar cari baju mr hubby, boleh la selit gak cari baju raya kak fiezz untuk raya ke-3 dan seterusnya..wahhh..kemain..raya sebulan uolls..sehari satu baju raya..gitchuu..

Untuk raya ke-2, kak fiezz dah jatuh cinta pulak yang kat Lazada punya ni..Maklum la Lazada tengah buat promosi raya Riang Ria Raya Fashion..Diskaun sehingga 80%..Mau tak best..Wajib la best kan...Ter masuk website Lazada & terpandang baju kat bawah tu, terus jatuh cinta..Dah boleh imagine la OOTD (outfit of the day) untuk raya ke-2 nanti..hehe..serba biru chuolls..Korang kalau sibuk dan dalam masa yang sama nak cari baju raya dan malas nak bersesak2 kat mall, boleh la terjah kat Riang Ria Raya Fashion di Lazada..Diskaun menarik sehingga 80%...



Pilihan kak fiezz di Riang Ria Raya Fashion Lazada..Look blue..Cantik ke idok baju ni? 


www.fiezasani.xyz
Ashhannas Chanela Kurung Royale Blue RM 254.15 harga asal RM299.00
Serius suka giler baju ni..lawa sangattt..


www.fiezasani.xyz
Premium PU Leather Crossbody Bag- Dark Blue RM 37.90 harga asal RM99.90
Dah baju biru..beg pun harus la biru jugak kan...Pilih yang ni sebab simple dan ada bulu-bulu tu..haha..boleh!!

www.fiezasani.xyz
Kasut pun biru jugak..wahhh..kemain..Memandangkan kak fiezz ni rendang gitu, jadi kena la cari kasut yang tinggi supaya nampak macam model..haha..

Korang..kalau nak shopping baju raya, boleh la terjah di Lazada untuk RIANG RIA RAYA FASHION..Diskaun 80% menanti korang.. 

You Might Also Like

6 Comment

  1. cantiknya fieza.. royale blue.. fuyooo..

    ReplyDelete
  2. Amboiii serba biru ye kak fieza .. Apa2 pon selamat menyambut hari raya aidilfitri =)

    ReplyDelete