Be Creative Dengan Silhouette CAMEO

08:30

Silhouette CAMEO


Untung sesiapa yang kreatif..Boleh buat side income dari rumah je..Terutama korang yang terlibat dalam bidang design pada kad, buku, baju dan banyak lagi..Sekarang industri cetakan ni agak berkembang di Malaysia..Sana sini orang menghasilkan produk yang berkaitan cetakan..Tapi nak tanya, kebiasaannya korang membuat cetakan di mana?Hantar ke kedai printing?Mesti melibatkan kos tambahan kan? Kat entry ni, kak fiezz nak introduce korang dengan mesin cetakan yang bersaiz kecil & korang boleh buat side income dari rumah je..Kos yang dikeluarkan pun tak banyak memandangkan produk-produk yang dihasilkan adalah produk secara end user iaitu boleh terus dijual tanpa perlu tambahan kos lain seperti packaging dan lain-lain...Pernah dengar tak mengenai Silhouette CAMEO?tak pernah?jom baca info pasal Silhouette CAMEO ni?

APA ITU SILHOUETTE CAMEO?

Silhouette CAMEO merupakan sebuah mesin pemotong elektronik yang bersambung ke komputer korang dalam saiz seperti pencetak kecil dan dilengkapi dengan perisian yang membolehkan korang untuk merekacipta apa-apa design dan kemudian memotongnya dengan kertas, vinil, kain atau bahan pemindahan haba. Yang istimewanya silhouette cameo ni, ia adalah wireless (bluetooth), mempunyai pemotong yang dalam (yang boleh memotong material tebal seperti balsa wood, foam, chipboard, leather), Auto Blade (beroperasi secara automatik.hanya pilih kedalaman bilah, bahan yang sesuai dengan projek dan CAMEO akan membuat secara automatik) dan boleh melaksanakan dua tugasan dalam satu masa (hanya pilih mengikut kesesuaian projek dan biarkan CAMEO membuat tugasan)...Serba sikit info pasal silhouette cameo..

Jom tengok tutorial silhoutte cameo ni buat simple & attractive box







Apa yang ada dalam pakej box 
Silhouette CAMEO?Sila rujuk gambar...
.
Spesifikasi Silhouette CAMEO bersama aksesori yang datang dalam 1 pakej



Cetakan pada produk-produk yang dihasilkan dengan Silhouette CAMEO..Korang tak perlu membuat sebarang tambahan yang melibatkan kos lagi kerana produk yang dihasilkan dengan CAMEO ni merupakan end user iaitu produk boleh terus dijual..


Kelebihan Silhouette CAMEO?

-Kos yang berpatutan untuk memulakan perniagaan
-Sesuai untuk semua peringkat umur & mudah untuk digunakan
-Boleh dicetak untuk pelbagai jenis produk 


KENAPA PERLU DAPATKAN SILHOUETTE CAMEO DARI LIBERTY PRINTING ?

                                    


-Latihan LIVE bagi yang baru berjinak-jinak dengan bidang ini
-Kelas latihan bulanan secara PERCUMA 
-Kumpulan rahsia di Facebook untuk membantu korang memahami lebih lanjut mengenai CAMEO 


Rujukan :  Doktor Cameo





Bagi korang yang baru nak menceburi bidang percetakan ni, boleh hubungi terus no. kat gambar atas ni untuk sebarang pertanyaan mengenai produk...

atau boleh juga rujuk maklumat dibawah :-


Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-984 8151 (Amin) / 019-985 8151 (Elaine)

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Facebook: weprintmachine

You Might Also Like

3 Comment