AFB Feeds

SGshop “Jom Shopping!” Contest

10:21

 AyueIdrisXSGshopMalaysia


Kak Fiezz nak joint Giveaway AyueIdrisXSGshopMalaysia..Korang kalau nak joint gak, sila la klik banner kat atas tu yea...Baru ni kak Fiezz dah menang RM100..Hasil joint Giveaway SGshop kat FB anjuran blogger jugak..Ni joint Giveaway Ayue ni pulak..Kot menang dapat top up lagi dalam akaun SGshop..hehe...Kalau menang le..Kalau tak, is okey..Memeriahkan Giveaway anjuran blogger AyueIdris ni...Untuk joint Giveaway AyueIdris ni, cuma perlu jawab 2 soalan je..ALa..kacang je...jom baca...

Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?
SGshop menawarkan perkhidmatan dalam talian untuk pembelian barang dari China. 

Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

Okey, yang ni best..Jom cuci2 mata kat SGshop..Nak tengok apa 3 item pilihan Kak Fiezz..




Dah lama aim nak beli cardigan jenis panjang macam ni..Maklum la baju banyak jenis sopan2 gitu, kan..Nak dibuang, sayang..Elok lagi..Masih muat pakai..Jadi nak cari cardigan panjang supaya boleh cover sikit baju yang sopan2 tu kat belah dalam..Cardigan ni sarung kat belah luar...

 Assembled Large Modern Minimalist Wardrobe Creative Combination Of Simple Magic Sheet Metal Steel Frame Cabinet IKEA Simple

Almari cube ni pun kak fiezz dah lama minat..Memang mencari..Sebab nampak moden..


Rak kasut ni nampak cantik & kemas sebab siap ada tutup..Kak fiezz memang suka jenis macam ni..Tak ada la terdedah kasut yang melambak kat rumah tu...Maklum la kasut letak kat tepi pintu masuk, bila tengok tak berkemas tu, agak kurang berkenan disitu...Belum campur lipas lagi beranak pinak kat rak kasut sekarang..fuhhh..menguji kesabaran..Jadi dapat rak kasut yang bertutup macam ni, memang cun la..cantik + kemas = kak fiezz suka :D

You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.