Pickup Door to Door Delivery Untuk Dry Cleaning dan Laundry di MamaWosh

12:05

MamaWosh


Sila angkat tangan siapa geng dengan kak fiezz, malas nak cuci pakaian lepas tu nak lipat2..Leceh kan..Kan best ada maid..eh!!banyak pulak duit nak guna maid bagai..Walaupun sekarang ada kedai dobi layan diri ataupun kedai dobi biasa tapi point tetap sama..Kena bawa pakaian yang kita nak cuci tu ke kedai dobi dan kalau di kedai dobi biasa, pakaian kita akan dilipat tapi kalau kedai dobi layan diri, kena lipat pakaian sendiri..Leceh kan?Kak Fiezz tak berapa nak rajin sangat nak angkut2 ke kedai dobi ni..tak kisah kedai dobi layan diri atau kedai dobi biasa...Rela basuh sendiri..

Ada setengah pakaian kita pulak perlu cucian jenis dry cleaning sebab faktor fabrik tu sendiri dan untuk pastikan pakaian tahan lama. Jadi cucian khas macam dry cleaning untuk kot,suits atau jackets perlukan mereka yang terlatih untuk memastikan pakaian kita dalam keadaan elok selepas proses dry cleaning..Kalau kat rumah, memang kita tak buat dry cleaning bagai ni..Kena la hantar ke pakar untuk pakaian yang perlu cucian dry cleaning & extra care ni...Dan kebetulan Kak fiezz terjumpa dengan website yang menawarkan servis dry cleaning dan laundry serta pickup door to door delivery..Wah!! macam menarik untuk di cuba...

Maklumlah sekarang kebanyakan wanita berkerjaya macam kak fiezz ni, hah..Kadang penat kat tempat kerja, balik rumah nak kena buat kerja-kerja rumah pulak..Rata-rata wanita, sanggup buat kerja rumah lain tapi bila part mencuci & melipat baju, semua surrender gitu..termasuk la kak fiezz sendiri..Memahami situasi wanita kini serta permintaan yang tinggi untuk servis cucian pakaian, mamawosh diperkenalkan sebagai pembantu untuk kaum wanita terutamanya yang bekerja...Macamana nak dapatkan servis dari mamawosh?Sila layari website http://www.mamawosh.com & klik booked untuk pick up.Selepas proses booked selesai, korang hanya perlu tunggu laundry angel dari mamawosh datang collect di rumah. Mudahkan?Kak Fiezz nak cuba la nanti..Nak cuci carpet kisahnya sbb dah kotor benor rupanya..hehe..Nak basuh kat koridor rumah, kang orang bawah marah pulak..hehe..Tu yang ternampak servis dari mamawosh ni, nak cuba la nanti..Tadi kak fiezz usya2 kat website mamawosh, macam senang je proses untuk booking..Tak remeh..Selepas proses booking, bayaran boleh dibuat melalui perbankan internet..Mudah ke tidak?sekarang semua online...

Selain karpet, apa lagi yang mamawosh boleh cuci..Meh, kak fiezz nak beritahu...Korang boleh juga hantar langsir, comforter, sarung kusyen, telekung, pakaian tradisional (sari, lengha, punjabi suit, kurta, baju kurung, baju melayu, cheongsam, songket) ataupun wedding dress/gown ke mamawosh untuk dicuci..Nak raya ni, kan..Kalau tak membeli langsir baru, boleh la hantar langsir sedia ada untuk dicuci..Berseri sikit langsir...eh!!tetiba rasa macam kena kat diri sendiri..haha..kak fiezz le tu..kak fiezz bukan rajin nak tukar2 langsir ni..Jadi rasanya kena cuci jugak la ni kat mamawosh...


KENAPA MAMAWOSH JADI PILIHAN

*Proses yang mudah untuk booking melalui website www.mamawosh.com 
*Servis dari pintu ke pintu untuk ambil & hantar
*Penghantaran cepat (korang boleh pilih) 
-pakaian akan dihantar semula keesokannya selepas cucian (bagi cucian biasa & lipat)
-pakaian akan dihantar 3 hari selepas cucian (bagi cucian tangan / dry cleaning)
*Bayaran secara online
*Laundry angel yang terlatih (di mamawosh, staff dorang dipanggil laundry angel)
*Sebarang pertanyaan, boleh terus berinteraksi dengan customer service secara atas talian



mamawosh
Laman utama mamawosh..Sebelah atas tu korang boleh tengok menu utama...

mamawosh
Kak Fiezz screenshot untuk korang..Menu utama mamawosh..

mamawosh
Dry Cleaning & Laundry..Servis yang ada di mamawosh..

mamawosh
Pickup & Delivery


mamawosh

Pricing
Senarai harga untuk dry cleaning & laundry

mamawosh
Senarai harga untuk dry cleaning & laundry


mamawosh
Delivery Area
Korang boleh semak kawasan tempat tinggal korang ada perkhidmatan mamawosh ke tidak?Buat masa ni mamawosh beroperasi di sekitar PJ & Lembah Klang..Atas ni kak fiezz cuba di kawasan Bangsar..Warna hijau bermaksud, kawasan ni caj adalah PERCUMA untuk pickup delivery...

mamawosh
Testimoni pelanggan yang telah menggunakan khidmat mamawosh..

mamawosh
Amacam?best tak?Jom booked di mamawosh sekarang...


Untuk korang yang nak cuba mamawosh ni, masukkan kod MWONREF4LWQ6C ni di bahagian (sila rujuk gambar bawah)...




SELAMAT BER'MAMA WOSH chuolls :D 

You Might Also Like

7 Comment

  1. Wah senang sekarang nie kan, semua dihujung jari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la k.sue..skrg ni sediakan ongkos je...

      Delete
  2. memag bahagia ada servis gini kak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bahagia sangat linda...haha..

      Delete
  3. mudahnya..semua dihujung jari..

    ReplyDelete
  4. wahhh..senangnya ada mamawosh ni..

    ReplyDelete