AFB Feeds

Giveaway Anjuran Elsaalicious & Sponsors

13:40

Untuk joint Giveaway ni klik gambar kat atas, k...

Korang..Meh kak fiezz nak war2kan ni..Jom joint Giveaway anjuran Elsaalicious & Sponsors ni..Sebab Kak fiezz salah seorang sponsor nya jugak..hehe..Ala tak susah pun syarat2 dia..Sempena raya ni, korang cuma perlu cerita apa pengalaman seronok dan nakal korang masa zaman kumpul duit raya dulu..Hah!!mesti masing-masing ada cerita kan memori2 masa zaman kecik2 dulu time kutip duit raya..Biasa la zaman kanak-kanak adalah time muka tak malu pi beraya rumah orang nak kutip duit raya..haha..Kutip duit raya tu pun memori yang best kalau dikenang..Terutama kalau ada peristiwa2 yang terjadi masa nak mengutip duit raya tu..Jadi kongsi2 la dengan kitaorang..Kak Fiezz, tak ada memori yang best sangat pasal kutip duit raya ni..biasa2 je..Time raya, jalan2 dengan sepupu satu kampung pi beraya rumah orang..Dengan Niat 'CARI DUIT RAYA'..hehe..tue je..tak ada la peristiwa2 yang manis ke, masam ke..Biasa2 je..Sebab kak fiezz ni dalam kategori budak yang tak berapa nakal dulu..kak fiezz budak baik la kiranya..kategori sopan gitu..hehe..

Zaman sekarang budak2 banyak yang follow parents pi beraya..yelah, zaman sekarang ni macam2 kes..Kalau zaman kak fiezz budak2 dulu, budak2 bebas nak beraya dengan member2 atau sepupu2..Paling syiok dan jadi tumpuan budak2 cari rumah yang besar dalam kampung tu sebab mesti dapat banyak duit raya..haha..Padahal kadang2 rumah yang besar tu paling sikit bagi duit raya ataupun kadang tak ada pun..haha..nasib la..ikut rezeki..Tuan rumah dah bagi masuk & jamu makanan pun dah syukur..Eh!!tetiba rindu pulak zaman masa pi kutip duit raya..Agak2 dah besor2 ni pi kutip duit raya, orang nak bagi tak?haha..mau kena lempang rasanya...

Kak fiezz dah cerita pengalaman kak fiezz yang biasa2 je, korang?...mesti banyak lagi pengalaman manis zaman2 kutip duit raya..Jadi moh la cerita...Boleh kak fiezz BW time rehat kat ofis..


You Might Also Like

5 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.