AFB Feeds

Single Baru Biru Band - Maaf

09:41

BIRU BAND


Jom sekali sekala kak fiezz nak share video lagu pulak..Maaf single baru dari Biru Band..Sebelum ni Biru Band popular dengan lagu diaorang Pacar Yang Hilang..dan mendapat view di you tube sebanyak 2,339,092..Kali ni diaorang keluarkan single terbaru bertajuk Maaf..Kak Fiezz dah dengar lagu Maaf dari Biru Band ni..hehe.Boleh layan..Lagu cinta cintun, u...Kalau yang baru putus cinta dengar lagu ni, mau meraung rasanya...tak pe, chill je korang..Dengar lagu ni sebagai pengubat hati & penguat semangat untuk move on..


MAAF

LIRIK

Sayangku maafkanlah
Aku yang harus sendiri..
Sendiri tinggalkan dirimu
Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah

*Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

Sayangku maafkanku
Pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah
Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

**Sungguh aku tak bisa mempertahankan semua
Kerna ini yang terbaik tuk kita

Ulang *
Ulang **
Ulang * & **
Maafkan aku 


(1) Ringtone download code

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

(2) Related links:


You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.