AFB Feeds

Penggemar Bekas Comel Untuk Hias Rumah Flat

17:09

Kak Fiezz ni penggemar bekas comel macam dalam gambar bawah ni..ataupun korang boleh rujuk kat entry lepas kak fiezz beli baldi comel..Masa beli tu, tak tahu pun apa fungsi barang yang beli..Cuma beli sebab bekas comel atau cantik atau menarik kat mata kak fiezz..Yang terbaru masa balik ke Ipoh minggu lepas, kak fiezz terjumpa bekas comel ni di kedai KK (bekas warna hijau & pink yang dalam plastik), bekas warna putih & hijau di Mr.D.I.Y & bakul bertangkai tu, dapat kat hospital..Macamana dapat?ada la..rahsia...So kak fiezz buat apa dengan bekas comel ni..hihi..




Tadaaaa....

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Bakul bertangkai, jadi tempat letak roti & geng dia si Kaya..Bekas hijau & pink tu, jadi tempat letak sudu dan garfu...Kebetulan kak fiezz geram dengan bekas tempat letak sudu yang ada 3 slot tu..Bila letak sudu je, asyik terkeluar sebab bekas dia bercorak jaring memanjang..Jadi bila letak sudu asyik la nak terkeluar...So letak dalam bekas ni, elok pun duduk diam2...


Bekas hijau kecil ni, jadi tempat letak sudu, pisau, penutup cawan lepas basuh...atau apa2 yang bersaiz kecik, boleh muat dalam bekas ni...

Yang bekas warna putih, satu lagi tu tak tahu nak letak apa?tengah fikir ni..Tapi nak letak kat area2 dapur jugak..Ni la hasil dekorasi kak fiezz kat rumah..Maklumlah rumah flat je jadi nak cantikkan, kena la kreatif..Kak Fiezz bukan la kreatif benor pun..Cuma kak fiezz peminat bekas comel dan menarik macam ni...Jadi bila jumpa bekas comel macam ni, boleh la hias rumah flat kak fiezz yang biasa-biasa je tu..

You Might Also Like

5 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.