Penggemar Bekas Comel Untuk Hias Rumah Flat

17:09

Kak Fiezz ni penggemar bekas comel macam dalam gambar bawah ni..ataupun korang boleh rujuk kat entry lepas kak fiezz beli baldi comel..Masa beli tu, tak tahu pun apa fungsi barang yang beli..Cuma beli sebab bekas comel atau cantik atau menarik kat mata kak fiezz..Yang terbaru masa balik ke Ipoh minggu lepas, kak fiezz terjumpa bekas comel ni di kedai KK (bekas warna hijau & pink yang dalam plastik), bekas warna putih & hijau di Mr.D.I.Y & bakul bertangkai tu, dapat kat hospital..Macamana dapat?ada la..rahsia...So kak fiezz buat apa dengan bekas comel ni..hihi..




Tadaaaa....

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Bakul bertangkai, jadi tempat letak roti & geng dia si Kaya..Bekas hijau & pink tu, jadi tempat letak sudu dan garfu...Kebetulan kak fiezz geram dengan bekas tempat letak sudu yang ada 3 slot tu..Bila letak sudu je, asyik terkeluar sebab bekas dia bercorak jaring memanjang..Jadi bila letak sudu asyik la nak terkeluar...So letak dalam bekas ni, elok pun duduk diam2...


Bekas hijau kecil ni, jadi tempat letak sudu, pisau, penutup cawan lepas basuh...atau apa2 yang bersaiz kecik, boleh muat dalam bekas ni...

Yang bekas warna putih, satu lagi tu tak tahu nak letak apa?tengah fikir ni..Tapi nak letak kat area2 dapur jugak..Ni la hasil dekorasi kak fiezz kat rumah..Maklumlah rumah flat je jadi nak cantikkan, kena la kreatif..Kak Fiezz bukan la kreatif benor pun..Cuma kak fiezz peminat bekas comel dan menarik macam ni...Jadi bila jumpa bekas comel macam ni, boleh la hias rumah flat kak fiezz yang biasa-biasa je tu..

You Might Also Like

5 Comment

  1. Good idea Fieza! Simple dan praktikal bekas tu

    ReplyDelete
  2. Samalah kita kak. Rumah flat tp brg bukan main byk. Smlm br beli moveable storage nak susun semula brg. Baru nampak kemas semua. Hehe

    ReplyDelete
  3. Creative Fieza recycle bekas-bekas comel tu..
    Nampak menarik..

    ReplyDelete