AFB Feeds



Ulangtahun 10 Tahun Berkhidmat

11:34

Throwback surat lapor diri..Pinjam gambar surat ni kawan kak fiezz punya sbb hat kak fiezz kena selongkar fail dulu...Tempat kursus tu salah..Kitaorang kena ke Awana Kijal, Terengganu...

Pejam celik pejam celik, semalam genap 10 tahun kak fiezz berkhidmat dengan kerajaan..Macam2 pengalaman kak fiezz kutip & dapat sejak berkhidmat dengan kerajaan..Alhamdulillah, kak fiezz antara yang terpilih dapat berkhidmat dengan kerajaan..tapi throwback sebelum kak fiezz berjaya menjawat jawatan dalam sektor kerajaan, banyak kali kak fiezz mohon dengan SPA untuk pelbagai jawatan & berjaya menghadiri setakat temuduga je..fuhhh mencabar weii..Jadi kak fiezz faham sangat situasi kawan2 yang senasib macam kak fiezz dulu..Point nya korang jangan putus asa..Kak Fiezz dulu pun hampir putus asa..Tapi alhamdulillah, kak fiezz berjaya untuk temuduga jawatan sekarang...dan sedar tak sedar dah 10 tahun berkhidmat..
Seingat kak fiezz masa temuduga dulu, penemuduga tanya kenapa Kak Fiezz nak jadi Setiausaha..Kak Fiezz cakap minat..Tak reka tau sbb dari sekolah kak fiezz suka sangat la nak jadi secretary...Alhamdulillah cita2 tercapai..Tapi sekarang cita2 baru nak jadi surirumah, boleh?haha...Semalam Kak Fiezz post kat fb, anniversary 10 tahun berkhidmat dalam kerajaan..'kadang best kerja,kadang rasa nak jadi surirumah.agak2 boleh tak en.suami?'..sebelum post tu memang dah tunjuk kat mr hubby..mr hubby jawab 'boleh..kalau dah kaya'..Moga2 cepatlah mr hubby kaya...Aamiin..haha...

You Might Also Like

7 comments

  1. semoga dipermudahkan segala impian kak fieza

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah 10 sudah ya kak...

    ReplyDelete
  3. cik nor xde rezeki nak brkhidmat dgn kerajaan lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. e'eh sama lak kite dah 10 tahun berkhidmat dlm kerajaan.. lea bulan 3.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Fieza! Pejam celik dah 10 tahun dah ye. Yani tahun 2019 baru genap 10 tahun. Alhamdulillah baru dpt surat naik pangkat Jumaat lepas lepas 8 tahun di post yg lama.

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. Dah 10 tahun dan masih bertahan, Kita dah 12 tahun ☺

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.