AFB Feeds

Perempuan dan Shopping, Bestfriend Sangat

22:30

Bila sesekali shopping..Kak fiezz ni bukan kategori wajib shopping tiap kali ke shopping mall..Kalau ada fulus & ada yang berkenan, mmg ada la yang tersangkut macam harini..Tapi kalau fulus kurang tebal dalam purse masa keluar tu & ada yang terbekenan, mmg konsep cuci2 mata je la, uolls...Mampu jeling2 je..Tadi masa lunch, keluar dengan member ofis ke SOGO..Cadangnya nak gi makan je..Konon..memang betul pi makan je..Tapi lepas sesi mengenyangkan perut, masa nak turun eskalator, kawan kak fiezz nampak banner ada SALE di tingkat 7..Jadi jom la cuci2 mata..Masa naik2 kat tkt.7, biasa je..Bila dah masuk ke tempat perempuan, terus luar biasa kat mata...Harga semua mampu di beli..oh no alergik murah2 ni..hehe..Cuci mata sana,cuci mata sini terus sangkut 2 helai macam kat bawah ni...ngeee..kebetulan duit review ada balance..erm, tak tunggu..terus grab...Yang warna kelabu tu nak pakai untuk short vacay kak fiezz & mr hubby minggu depan..Yang hijau tu nak match dengan skirt duyung kak fiezz yang baru siap...Tak ingat exactly kain tu warna hijau yg macamana...Main agak2 je..Nasib baik, padan...

Hasil pancing kat SOGO
Yeay..sepadan..pandai kak fiezz cari..ngeee

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.