AFB Feeds

Bila Orang Bagi Name Card

17:45

Korang..Nak tanya selalu tak dapat name card..Tak kira la dari orang perseorangan atas urusan kerja atau tak..Mesti berlambak dah name card tu..Korang buat apa?Kak fiezz sampai dah penuh la purse..dah naik kembung purse kak fiezz dengan name card..kak fiezz ni plak ada habit suka tukar2 purse..jadi baru2 ni kak fiezz tukar purse lain dan size dia kiut sikit sebab handmade..kak fiezz beli dengan kawan..nak promote kat sini, kawan tu pun dah tukar bidang bisnes lain..

Okey, berbalik pada topik asal, name card..memandangkan purse yang kak fiezz guna sekarang ni comel, kak fiezz ambil inisiatif beli name card holder...hah!!senang..sumbat semua kad dalam ni je..nak buang, sayang..mana tahu nak guna nanti...lagipun yang mana buat kad nama tu sendiri, bukan free..ada yang berbayar...jadi kita buh la name card tu dalam name card holder ni..Murah je buku name card holder ni..Beli kat Mr.DIY...Dah letak name card, dalam ni..setel..duk dalam laci..nanti nak cari apa2 baru check dalam buku ni kot ada yang berkaitan...


You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.