Bila Orang Bagi Name Card

17:45

Korang..Nak tanya selalu tak dapat name card..Tak kira la dari orang perseorangan atas urusan kerja atau tak..Mesti berlambak dah name card tu..Korang buat apa?Kak fiezz sampai dah penuh la purse..dah naik kembung purse kak fiezz dengan name card..kak fiezz ni plak ada habit suka tukar2 purse..jadi baru2 ni kak fiezz tukar purse lain dan size dia kiut sikit sebab handmade..kak fiezz beli dengan kawan..nak promote kat sini, kawan tu pun dah tukar bidang bisnes lain..

Okey, berbalik pada topik asal, name card..memandangkan purse yang kak fiezz guna sekarang ni comel, kak fiezz ambil inisiatif beli name card holder...hah!!senang..sumbat semua kad dalam ni je..nak buang, sayang..mana tahu nak guna nanti...lagipun yang mana buat kad nama tu sendiri, bukan free..ada yang berbayar...jadi kita buh la name card tu dalam name card holder ni..Murah je buku name card holder ni..Beli kat Mr.DIY...Dah letak name card, dalam ni..setel..duk dalam laci..nanti nak cari apa2 baru check dalam buku ni kot ada yang berkaitan...


You Might Also Like

8 Comment

  1. Hehehe lea jengjarang jerk dpt name card... tak berapa nk meluas kenalan.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. Alahai..PC kalau kad jemputan ada..name card tak adalah kak...adus...

    ReplyDelete
  3. Penting juga card holder ni.. untuk pastikan kad nama yang diberi tu disimpan rapi. Yala sebagai salah satu cara kita menghargai pemberian orang. Bukan senang nak buat kad nama banyak.

    Manatau kita bila kita nak minta pertolongan, buka je card holder tu dan contact mana-mana yang berkaitan.

    ReplyDelete
  4. kalo businesspeople memang sinonim bertukar2 namecard hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau beli barang on9, akan diselit namecard. Tapi sebab dah ada nombor, tak la simpan namecard tu daam purse 😁

    ReplyDelete
  6. nanti kita bagi ehhh nak tak?

    ReplyDelete