AFB Feeds

Sekali-sekala shopping di Kedai Aksesori Handphone

09:16

Kak fiezz ni bukan seorang peminat tegar aksesori telefon macam casing phone, cable atau seangkatan dengannya..Casing phone kak fiezz yang sebelum ni, hampir 1-2 tahun juga kak fiezz setia gunakan..Sampai kena tegur la dengan member ofis, sebab dah tertanggal2 kulit dia..ahaks!!Kebetulan hari minggu baru ni, yang kak fiezz & mr hubby keluar jalan-jalan area Kajang, otw masa nak ke kedai RM2 kak fiezz beli baldi comel ni, lalu kat satu kedai aksesori handphone, satu deret dengan kedai RM2 tu...eh!!wajib la singgah..Kebetulan cari cable telefon sekali sebab telefon kak fiezz problem sekarang..Kalau caj guna power bank, bateri bukan makin penuh..makin turun..fuhhh..nak suruh tukar telefon baru ke apa..Tak mau..Telefon ni elok lagi, weii..Masuk kat kedai aksesori telefon ni, kak fiezz tak pasti la nak kategori dia dalam kedai jual aksesori murah ke apa..Tapi cable yang kak fiezz beli dalam gambar kat bawah RM3 satu..Casing phone warna oren tu RM5 (Note 3) & casing phone (Note 4) yang kak fiezz punya, harga RM10..Jadi rasa-rasa murah ke tidak?Kak fiezz tak tahu sebab jarang masuk kedai aksesori handphone macam ni..Kak fiezz setia orangnya..kan dah cerita tadi, sampai tertanggal kulit casing phone yang sebelum ni..haha...Ni baru tukar...

     Hasil shopping kat kedai aksesori handphone di Kajang..Tak tahu la nak cakap murah ke
     tidak..Untuk kak fiezz, harga berpatutan..

      Baju lama handphone kak fiezz..Nampak tak sampai dah tertanggal-tanggal kulit  
      dia..Uzur benor rupanya..

          Baju baru handphone kak fiezz..Nampak moden & elegan sikit..Senang pakai 
         yang macamni..Tak payah nak buka tutup cover phone...

You Might Also Like

5 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.