AFB Feeds

Bila Cinta Dibalas..Hi Carlo Rino

21:12

Rezeki tak pernah salah alamat..cewah..hehe..eksaited ni uolls..Ingat tak entry kak fiezz yang ni DARI BACKPACK CARLO RINO KE BACKPACK CR2..Pasrah & redha je bila backpack Carlo Rino idaman kak fiezz dah habis promosi kat Zalora & SOGO..Back to normal price iaitu RM399..Nangis tengok harga dia tu..Jadi kak fiezz bertukar ke pilihan ke-2 iaitu CR2..Walaupun pilihan kedua, tetap syukur..comel jugak..macamana rupa dia, baca la kat entry tu..Semalam, kak fiezz ajak mr hubby shopping kat Aeon sbb ada voucher hasil kemenangan mr hubby kat treasure hunt company trip tahun lepas..Voucher tu ada expired date jadi kebetulan minggu ni nak shortvacay, kak fiezz ajak mr hubby beli t-shirt kat Aeon..Boleh la dapat 2-3 helai kot dengan nilai voucher tu..Kitaorang ke Aeon IOI Mall Puchong je..Dekat dengan rumah..Sampai kat Aeon tu, tak terfikir pun nak beli barang kak fiezz..Dah aim nak beli t-shirt mr hubby sebab t-shirt sedia ada mr hubby banyak dah mengecut..hehe..

Sampai kat Aeon, terus naik tingkat 2 dan bahagian Carlo Rino ni yang pertama kita nampak..Mr hubby pulak terus tunjuk kat situ tapi Kak fiezz cakap beg idaman ni dah harga normal balik..Tapi saja nak tunjuk real macamana ghupe beg ni, masuk jugak ke bahagian Carlo Rino cari beg ni..Tengok2 memang ada kat rak..dan lagi terkejut, ada label 50% diskaun..confirm dengan salesgirl Carlo Rino beg ni ada diskaun ke?dan jawapan dia 'YES'..mata kak fiezz terus bersinar2..hehe..Lagi best Mr hubby plak offer..eh!!ingat main2 ke apa..Sekali betul, mr hubby offer..Voucher aeon yang menang tu ada beberapa keping, so kena tambah sikit dalam RM60-70 macam tu..Dah mr hubby bagi green lite laju je la kak fiezz amik lagipun jumlah yang nak kena tambah tu tak ada la banyak sangat..Jadi beg idaman 'Hi bagpack Carlo Rino...Luv u'..hehe..bila kita redha...hikmah redha...cewah...


Beg idaman..muah 100x...Semalam lepas beli duk fikir nak buat beg jalan-jalan ke beg kerja..fikir punya fikir, buat beg jalan-jalan..Beg CR2 yang dah beli sebelum ni, jadi beg kerja...

You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.