AFB Feeds

Ulam Kampung Tapi Harga KL

20:14



Petai ni aku beli kat Pasar borong..Nak tahu harga dia?RM10 sepeket..Masa bayar tu, tanjat sekejap..Sebab aku beli ubi kentang dalam 4-5 biji, harga RM1.50..Total sekali dengan petai ni RM11.50..Aku tanya balik dengan penjual tu berapa harga kentang, dia cakap RM1.50, petai RM10..Mak aihh..Rasa nak letak balik je masa tu..Tapi bayar juga le sebab reaksi terperanjat tu tak berjaya mempengaruhi otak aku untuk 'stop' jangan beli petai..hehe

You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.