Surprise Delivery Murah Di MyTinyShop

12:02

Happy Birthday to my hubby..Kawan bergaduh, kawan serumah & sugar daddy (hehe)...Semalam birthday mr hubby yang ke-tettt..tak boleh beritahu sebab kitaorang sebaya..Rahsia...Kak Fiezz very sensitive dengan umur..ahaks!!Seller surprise delivery murah ni kak fiezz pilih ig @my.tiny.shop..Memang kak fiezz dah survey antara seller surprise delivery yang jumpa kat ig, my.tiny.shop yang tawarkan harga berpatutan & affordable untuk kak fiezz..Kak Fiezz puas hati sangat dengan servis my.tiny.shop ni sebab owner dia ramah & selesa untuk berurusan..Selain tu, kak fiezz ada request special sikit kat @my.tiny.shop sebab tak nak salah satu coklat yang dalam contoh gambar dia..Akak ni cakap boleh..Suka sangat dapat seller yang boleh bertolak ansur macamni...Belon tu pun kita pilih ikut citarasa masing-masing..Pening nak pilih belon tu sebab semua lawa-lawa..Kak Fiezz banyak berkenan..Tapi pilih punya pilih, kak fiezz pilih yang dalam gambar sebab untuk harijadi..Mesej pun kita tulis la nak ikut ayat masing-masing..Ayat kak fiezz tak jiwang sebab kak fiezz bukan kaki jiwang punya orang...Jadi ikut sedap je tulis..Tapi mr hubby puji..Pandai kak fiezz tulis ayat..Macamana terfikir nak bagi surprise delivery ni..Seriusly tak tahu nak bagi hadiah apa kat mr hubby..Kalau hadiah untuk perempuan, banyak boleh bagi..Kalau lelaki, terhad..Tak ada idea..Entah macamana saja la kak fiezz cari kat ig guna hashtag surprise delivery murah, surprise delivery..Banyak la keluar senarai orang yang buat surprise delivery & orang yang terima surprise delivery..Kak Fiezz cari la dari situ ikut bajet..Kak Fiezz try dm 2-3 orang & ada yang kak fiezz komen kat gambar2 dorang tanya pakej..Ada yang jawab..Ada yang krik krik..Yang @my.tiny.shop ni je ramah layan kak fiezz..Jadi kak fiezz pilih dia bila tengok harga dia pun berpatutan...dan tak salah bila pilih @my.tiny.shop ni sebab puas hati sangat..Jadi sebab kak fiezz rasa servis dia tip top, kak fiezz up entry pasal ni..Mana tahu kot ada yang tengah cari idea untuk birthday yang tersayang atau anniversary...Jadi kalau korang berada di Kuala Lumpur, boleh cuba @my.tiny.shop surprise delivery..

    Ni owner my.tiny.shop whatsapp pagi semalam lepas dah siap order kak fiezz..  
   Terus rasa excited tunggu petang sebab nak tengok reaksi mr hubby macamana?surprise 
   ke idok?

        Mesej kad ucapan birthday mr hubby..haha..
        Tak berapa nak jiwang...

          Seller surprise delivery yang kak fiezz 
          pilih untuk birthday mr hubby

           Muka ada senyum..Suka la tu, dapat coklat..
           Kita kongsi yea..hehe..


Masa delivery ni, mr hubby tengah main game..Kak Fiezz terpaksa kacau sekejap nak suruh dia ambil..Kak Fiezz cakap ada orang nak jumpa?Mr hubby tanya 'siapa'..Kak Fiezz cakap tak tahu..Serius je muka kak fiezz masa ni...Mr hubby keluar, muka senyum la kan masa nampak sejambak coklat ni, hah..Kak Fiezz tanya mr hubby, dah tau ke kak fiezz buat surprise delivery ni..Dia cakap memang tak tahu..Kira surprise delivery menjadi...Sekali-sekala kak fiezz jadi gula-gula..hehe..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Banyaknye coklattttt.. Habis tak tuu.. Tak habis kasi kat lea sikit.. hahahaa..

    ReplyDelete
  2. Yeah good idea fieza, nt pcl nk buat gak la.. Surprisingly for mamaD.

    ReplyDelete
  3. wahhh, banyaknya coklat 😍 bestkan bila surprise delivery menjadi 😉

    ReplyDelete