Penjagaan Kecantikan Dengan Bahan Organik

12:26

Aku sekarang kalau nak guna barang kecantikan atau bahasa inggeris nya skincare, mesti nak yang dari bahan organik..Sebab aku pilih skincare dari bahan organik, aku tak nak ada masalah untuk masa akan datang..Kebiasaannya produk yang menggunakan bahan2 berbahaya ni, kesannya kita boleh nampak dalam jangka masa panjang..Masa tempoh penggunaan, kesan yang kita nampak memang kebabom cantik..Tapi sejak-sejak dah meningkat 30 an ni, pilihan skincare aku mesti yang dari bahan organik..Rasa lebih selamat & tak was-was nak tepek kat muka..


THE PLANT BASE

Memandangkan pilihan skincare aku sekarang, aku lebih mementingkan kandungan bahan yang organik, aku nak cadangkan produk kecantikan untuk korang iaitu The Plant Base..

Sebab Utama Kenapa Korang WAJIB Pilih The Plant Base

1. Dari ekstrak tumbuhan
2. Dari bahan-bahan organik
3. Dari minyak pati semula jadi
4. Tiada bahan-bahan berbahaya
5. Bahan-bahan yang disahkan organik


  • The Plant Base dibuat dengan ekstrak tumbuhan, Ecocert bahan-bahan yang disahkan organik dan minyak pati semula jadi..
  • Tiada iritasi pada kulit! Semua produk The Plant Base adalah bebas daripada bahan-bahan berbahaya..
  • Produk mesra alam tanpa bahan tambahan dan bahan kimia..

PERBEZAAN ANTARA THE PLANT BASE & PRODUK LAIN




PRODUK THE PLANT BASE



1. Nature Solution Hydrating Bamboo Water
2. Nature Solution Skin Essence

NATURE SOLUTION SKIN ESSENCE


Nature Solution Skin Essence (40ML)
Boost Up Autogenic Power Of Your Skin With Anti-Aging Oil Drop Essence

Tekstur - Lembap & licin
Jenis - Gel
Scent -  Citrus
Warna - Light Green

Sesuai untuk - Kulit sensitif, Kulit kasar & kering & kulit normal

Bertindak: 

* Melembapkan tekstur kulit
*Mengandungi 13 jenis Minyak Asli
*Anti-Kedut

CARA GUNA : 


NATURE SOLUTION HYDRATING BAMBOO WATER


Nature Solution Hydrating Bamboo Water (150ML)
Berfungsi membekalkan kelembapan segera dan peningkatan anti-kedut pada orang yang mempunyai kulit kering, orang yang memerlukan kulit lembap dan anti-kedutan, orang yang suka toner tanpa melekit..

Tekstur - lembap & lembut
Scent -  tiada bau
Warna - Putih

Bertindak : 

Pelembap
Melindungi
Mengimbangi
Anti-kedut

CARA GUNA :


Peringatan :

Air Nature Solutin Hydrating Bamboo terdiri daripada lapisan minyak dan lapisan pelembap dengan isi kandungan yang sama. Jadi apabila tidak menggunakannya dalam jangka masa lama, korang boleh nampak dua lapisan yang berbeza tapi jangan risau sebab kandungan tidak rosak..

GONCANG DAHULU SEBELUM GUNA


Nampak kan kebaikan menggunakan produk The Plant Base ni yang terdiri dari bahan organik..Kalau aku, jenis skincare organik ni rasa selamat nak guna. Tambah pula sesuai untuk semua jenis kulit..Kalau korang macam aku yang mementingkan penjagaan kecantikan dan sukakan produk yang berasaskan bahan organik, korang WAJIB cuba THE PLANT BASE..Kat mana boleh dapat produk ni?


Berita baik untuk korang..Jadi ni nak kongsikan diskaun kod untuk korang yang berminat untuk mendapatkan produk The Plant Base >> Kod : TPBADD10 (Sah Mulai 6/3/2017 hingga 16/4/2017) dengan setiap pembelian produk The Plant Base di HERMO.MY..


You Might Also Like

2 Comment