AFB Feeds

Minum Air Teh Badan Jadi Angin?

17:22

Air Teh


Kakfiezz ni seorang penggemar air teh..cewah..nak try bahasakan diri kakfiezz la..hehe..ala2 keknis gitu..okey, back to the topic..kalau makan kat luar, mesti order air teh ni..bukan tak suka air lain tapi macam tak baper nak gemor kat tekak..kadang tukar juga sekali sekala tapi air teh tetap pilihan utama..Baru2 ni ada seorang blogger up status kat bawah ni..kakfiezz pun komen sebab ex member ofis pernah kongsi juga pasal menda yang sama..air teh elok diminum waktu panas..sebab kalau dah sejuk,boleh menyebabkan badan angin..lepas ex ofismate beritahu tu, terus kakfiezz tukar cara minum...kakfiezz ni tak ada masalah nak minum air panas..tapi jangan la panas sangat..ala2 sederhana gitu...suam2 le senang citernya...Jadi bila kak ita ni reply komen kakfiezz macam kat bawah ni..baru tahu info baru pasal air teh ni..kakfiezz kongsikan kat sini dengan korang juga yang gemor air teh macam kakfiezz...

Jadi lepas ni, dah tau..jangan buat macam yang selalu buat tu,k...

You Might Also Like

1 comments

  1. Tu la separuh orang cakap air tea angin...tp itu la yang SA minum..so far ok jer..maybe sebab minum panas kot

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.