AFB Feeds

Di Mana Nak Dapatkan Bateri Kereta Murah..Servis Terbaik dan Selamat Untuk Wanita

08:00

BATERI KERETA MURAH 

Kat mana nak cari bateri kereta murah..servis terbaik..Eh!dah kenapa cerita pasal bateri kereta ni..Macam la kak fiezz terer benor..Idok la pandai...Tapi kalau tetiba bateri kereta kong..Mesti masing2 dah pening kepala..Mana nak dapat bateri kereta murah..Bateri kereta mana ada yang murah..Kalau bawa kereta ke bengkel, sah2 kena 'ketuk' dengan mekanik..Kalau kereta perodua kancil bateri RM300...Jadi kita sedia maklum harga bateri kereta mahal..
Takkan tak nak tukar kalau bateri kereta kong..kereta pengangkutan utama kita..Nak bergerak pergi-balik kerja..Kalau hari cuti, nak bawa keluarga jalan2..Jadi nak tak nak kalau bateri kereta kong.Kena la tukar..Kita ni plak dalam kes nak tukar bateri kereta,mesti nak cari yang bateri kereta murah..harga berpatutan..servis terbaik..Agak2 ada ke bengkel yang dapat memenuhi piawaian kita ni?Bengkel memang susah nak dapat yang macam ni..Tapi ada satu tempat yang menawarkan bateri kereta murah & servis terbaik..

BATERI KERETA MURAH


Nanti kak fiezz cerita lebih detail kat bawah kat mana nak dapatkan bateri kereta murah..

Sebelum cerita pasal bateri kereta murah ni, nak tanya korang kaum wanita kalau berada dalam situasi kat bawah ni..lelaki..pi main jauh2 sebab korang terer pasal kereta..

Cuba bayangkan korang berseorangan balik kerja lewat malam..atau terleka di shopping kompleks..Tahu2 dah nak tutup je mall tu..So kena balik rumah la kan..Takkan nak tidur kat pejabat atau kat shopping kompleks tu pula..Jadi korang pun naik kereta & nak drive balik rumah, tapii kereta buat hal..bateri kereta kong..Agak2 apa tindakan korang?


A. Keluar dari kereta & repair sendiri..
B.Telefon suami/pasangan/family/kawan minta bantuan..
C. Cari bengkel yang paling dekat..
D. Telefon BATERIKU.COM

Agak-agak yang mana pilihan korang?

Kalau yang mana pandai berkaitan kereta,confirm pilih A..Yang jenis tak berapa nak pandai macam kak fiezz ni harus pilih B..C pulak..takkan kita nak pi cari bengkel malam2..Jadi pilihan yang selamat & terbaik harus la D..Kenapa kena pilih D?Sambungan cerita selanjutnya kat mana nak dapatkan bateri kereta murah.. 

 Bateriku.com? 

bateri kereta murah

Pernah dengar tak pasal bateriku.
com ni..tak pernah..okey, meh nak cerita..Bateriku.com menawarkan servis
PEMASANGAN & PEMERIKSAAN PERCUMA untuk kereta kita..Caj cuma dikenakan untuk harga bateri sahaja..
Harga bateri kereta di sini adalah lebih rendah dari bengkel atau tempat alat ganti..Tue yang dari tadi kak fiezz beritahu bateri kereta murah..bateri kereta murah..kat mana korang boleh dapatkan bateri kereta murah?Jawapannya kat sini...Okey, sekiranya pihak bateriku.com telah membuat pemeriksaan & masalah bukan berkaitan dengan bateri tiada sebarang caj akan dikenakan..dan Pihak bateriku.com yang datang masa itu akan teman kita sehingga bantuan lain sampai..Bantuan ini sangat-sangat diperlukan oleh kita kaum wanita terutamanya bila kita berada dalam situasi yg kak fiezz bagi contoh kat atas..

Untuk pengetahuan korang juga, waranti bateri dengan pihak bateriku.com boleh dibuat di mana-mana sahaja dalam kawasan yang diliputi oleh bateriku.com.

Contohnya korang beli bateri di cawangan Shah Alam dan kereta korang bermasalah di Penang, korang boleh terus rujuk pada cawangan Penang untuk bantuan. Tidak perlu la korang nak balik ke Shah Alam untuk membuat tuntutan (mengikut terma & syarat)..Di mana je korang ada masa tu, boleh terus hubungi cawangan bateriku.com yang berdekatan..atau korang boleh semak lokasi bateriku.com kat SINI...atau nak lagi mudah bateriku.com dah ada aplikasi..Jadi hanya download sahaja di http://apps.bateriku.com/..

KENAPA BATERIKU.COM SELAMAT ~

Installer yang boleh dipercayai (jujur)
Berpengalaman

bateri kereta murah

NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck


Best ke di Langkawi ?

You Might Also Like

7 comments

  1. bagus bateriku.com ni..membantu kaum wanita macam kita yang fail bab kereta ni.

    ReplyDelete
  2. kena simpan no bateriku.com, pape jadi senang

    ReplyDelete
  3. Dah few times dgr org ckp servis bateriku.com ni bagus

    ReplyDelete
  4. Fieza, Yani aritu pun guna servis Bateriku.com ni...memang bagus!

    ReplyDelete
  5. Sy mmg pelanggan bateriku ni. Harga & warranty mmg sgt ok klu compare dgn kedai di luar sana

    ReplyDelete
  6. Bagus service bateriku.com ni. Kena simpan no tel dalam HP nih 😁

    ReplyDelete
  7. pernah gun aperkhidmatan ini. Memang terbaik !

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.