AFB Feeds

Pilih Yang Berbaloi Walaupun Percuma

22:04

Pagi tadi seorang member office aku beritahu pasal tag & menang ni kat ig..Dianjurkan oleh @MydinMalaysia..Gigih ahkak men 'tag orang tadi..hehe..sorry la yang kena tag tu, yea...tarikh tutup harini..pagi tadi baru tahu..

Dah nama peraduan pun tag & menang..Tugasan dia kena tag kawan-kawan seramai 5 orang & screen shot penyertaan kita. Tunjukkan di mana-mana kaunter khidmat pelanggan Mydin berdekatan..Yang buat ni 3 orang member aku & masuk aku 4,,Oo..ada seorang member offce aku, bawa anak dia sekali..anak dia ada ig, boleh la masuk juga peraduan tag  & menang ni...

Comel kan bekas Enchanteur ni..Dah terbayang-bayang..


Tag 5 orang kawan di gambar ni & guna # yang dah dinyatakan...




Bukti penyertaaan

Tengahari, keluar la kitaorang berlima menuju ke Mydin Masjid Jamek..Sampai2 kat situ, tunjuk pada staff Mydin screenshot kat atas ni..Staff tu tak tahu pun pasal peraduan ni..Dia panggil seorang promoter yang jaga bahagian kosmetik..Promoter ni masa mula-mula ,aku tengok muka dia macam blur bila salah seorang member aku cakap..Bila tunjuk screenshot kat atas ni, baru dia faham...Dia cari perfume enchanteur yang macam dalam gambar atas ni kat bahagian gift tapi dah habis stok...Dia bagi pilihan lain..Enchanteur set yang ada pengetip kuku & lain-lain dalam satu bekas atau perfume kat bawah ni..

Pilihan kitaorang..

Dah tentu la yang ni...

V
V
V
V
V
V
V
V
V


Rezeki mr hubby la dapat perfume FREE...
Pilih yang ni sebab mahal sikit dari Enchanteur set tu..Set tu rasanya beli kat kedai RM2 pun ada..hihi..Eh!!walaupun barang free kena juga tengok kan yang mana berbaloi...Dah tentu la kitaorang pilih yang berbaloi...

Note : Eh!!macam cantik aku tangkap gambar ni..Tetiba rasa kreatif & berseni..hehe

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.