AFB Feeds



Hello Februari..Hello Mr.F

13:50




  Hello Februari..Be Nice to me, k ;)

Bersiaran dari pejabat lama masa mula2 masuk ke Bahagian sekarang..Lepas tu tukar bilik lain..So, sekarang duduk balik kat bilik lama ni tapiii bos baru..Tak tahu nak yahuu ke tak sebab bos ni errrr macam-macam cerita dengar..Tapi cerita sahih sebab pengalaman dari kakitangan yang kerja dengan dia termasuk kawan aku...Ko rasa?krik krik...

Okey, malas nak ambil kisah sangat pasal tu...Moto kerja dengan bos baru ni, aku buat je kerja aku macam biasa...Macamana aku kerja dengan bos sebelum  ni, macam tu la aku buat kerja aku dengan bos yang ni...

 Setakat ni antara bos-bos yang pernah aku kerja, bos yang paling terkini (Mdm. J) sebelum aku tukar ni, antara yang terbaik..Banyak aku belajar dari dia..Masa mula-mula kerja dengan dia dulu, aku rasa macam leceh..banyak kehendak dia..tapi dia bos kan..ko ikut je cara dia..lama-lama mesti jadi biasa ikut cara kerja dia tu..dan aku salute Mdm. J ni sebab dia jenis bos yang jujur.. tak pernah ambil kesempatan untuk apa keistimewaan yg dia dapat...seriusly, aku memang suka kerja dengan Mdm.J...tapi SYMP kena tukar ni sebab ikut jawatan P.A. yang patut jaga gred bos mcam Mdm.J ni, gred tinggi..aku gred rendah..jadi aku #redho je..tak pe, kurang2 cara kerja yang aku belajar dengan Mdm.J, aku boleh praktikkan dengan bos sekarang & akan datang...


tQ Mdm .J for your guide & to Mr. F, hope we can collaborate as a team ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Waaaa seronokknya kerja opis. Uyul rindu betul nak kerja kat opis. Tapi tahh ek, mcam dah tak pandai pulakkk. Hehhehee.

    http://www.uyulrosli.com

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah kak...bergantung pada rezeki juga...kadang kita dengar macam2 pasal bos ni...tapi bila dengan kita alhamdulillah ok...sebabnya lain orang lain bawaannya..banyak faktor mengapa tak ok dengan mereka tapi ok dengan kita...yang penting akak sentiasa bersemangat dan sabar..mesti boleh! :)

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.