AFB Feeds

Selamat Datang 2017

09:32

Selamat datang 2017..sorry lambat wish.dah masuk hari ke-3 kita di tahun 2017.




Apa azam tahun baru?


Tak ada azam tahun baru?masih carry forward azam tahun2 lepas..Bukan azam benornya tapi lebih kepada impian..Cuma impian tu akan lebih dilipat gandakan usaha...semoga impian tu menjadi kenyataan tahun ni...aamiin..Baru ni mimpi yang sweet sangat..mimpi apa?nanti le kalau mimpi tu jadi kenyataan, aku kongsi kat sini..Bila ingat balik mimpi tu, macam kelakar pun ada..apapun tetap sweet untuk aku..something yang ditunggu tapi aku macam blur tak tahu kenapa macam tu?adehhh...okey, tak pe..pasal mimpi tu letak ke tepi dulu.biasa la mimpi mainan tidur...Cuma aku harap mimpi tu jadi kenyataan..Selain impian yang dibawa dari tahun2 lepas, aku berharap tahun 2017 akan memberi aura positif dari segala sudut untuk aku & mr hubby..eh..tahun2 sebelum ni tak positif ke?ada juga positif & negatif..tapi tahun ni, nak yang positif tu lebih...dan juga tahun ni nak lebih banyak cuti2..haha!!boleh.....kenapa?boring asyik kerjaaa je...so tahun ni biar banyak cuti2..eh!!

okey, tue je impian 2017 aku & mr hubby...

You Might Also Like

4 comments

  1. salam tahun baru sis... u are deserve to holiday... :)

    ReplyDelete
  2. Salam tahun baru..
    Semoga semua impian utk 2017 akan tercapai..

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru Fieza!!
    Yeay, impian kita sama....tahun ni nak banyakkan bercuti dan luangkan lebih masa dengan suami dan famili....

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru fieza... :)

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.