AFB Feeds

Sabun Eumora Pilihan Utama Bagi Yang Mementingkan Kecantikan

21:21

SABUN EUMORA


Pernah dengar tak sabun Eumora ni?

Mesti pernah kan?Glamour okey sabun Eumora ni..Masuk surat khabar lagi..Kat zaman google sekarang ni, korang search je mengenai Eumora,macam2 maklumat yang keluar..Jadi kalau  ada yang nak cuba sabun Eumora ni, aku sangat galakkan sebab aku dah try sendiri..best..tapi kalau korang macam tak yakin & nak tengok testimoni dulu boleh baca entry aku ni dulu...Lepas baca terus terbuka pintu hati nak pi beli sabun Eumora yang best ni..hehe

Macam aku beritahu awal tadi, baru2 ni aku sendiri dah cuba sabun Eumora..Sebab aku berani cuba, kandungan Eumora terdiri dari bahan-bahan organik..Aku sekarang memang penggemar barang2 dari bahan organik..Rasa selamat nak guna...Sebelum aku cerita lebih lanjut, jom nak kenalkan korang dengan kandungan dalam Eumora ni dulu...


Kandungan Sabun Eumora




Hydration MicroAlgae (Hma)?

**Terdiri daripada gabungan unik bahan semulajadi MicroAlgae.
**Kaya dengan vitamin B1, B2, B3 & B12 yang merangsang tenaga untuk kulit.
**Menguatkan kualiti pertahanan kulit.
**Memberi kelebihan untuk kulit kelihatan lebih cerah.

Moor

**Bahan semula jadi tanah liat organik dari Eropah yang kaya dengan nutrien 
**Tiada unsur tiruan
**Banyak antiseptik semula jadi, minyak pati dan lipid yang berlaku secara semula jadi.
**Ratusan herba, bahan organik, unsur surih, tumbuh-tumbuhan dan ekstrak semula jadi bunga bergabung untuk menghasilkan tanah liat yang bebas bau ini
**Bebas dari bau tanah liat yang kuat

Bagaimana Eumora Bertindak Untuk Membantu Masalah Kulit Kita?

**Kandungan Eumora mempunyai ph 5.5 yang sesuai untuk kulit muka kita
**Bertindak balas dengan cepat, bahan-bahan aktif dalam Eumora adalah dalam bentuk koloid (melekit) dan sangat kecil jadi lebih mudah diserap oleh sistem kulit.
**Menghalang jangkitan dan pertumbuhan bakteria yang boleh menyebabkan punca kepada masalah kulit.
**Mengurangkan keradangan dan bengkak (contoh seperti - jerawat)

Cara Guna Eumora?

Simple & Easy orang putih cakap..Senang sangat

Bahan Yang Diperlukan?

Sabun Eumora (Wajib la kan) + Air 

Basuh tangan korang dahulu dengan air..Ambil sabun Eumora & gosokkan pada tangan korang yang basah tadi (Jangan terus lalukan sabun dengan air untuk mengeluarkan buih)..Gosok di tapak tangan kita yang basah dahulu & bila dah mengeluarkan buih, terus sapu pada keseluruhan muka dan biarkan selama 3 minit untuk bagi meresap dalam kulit. Selepas itu, boleh di cuci..Nanti korang boleh rasa sendiri perbezaan lepas gunakan sabun Eumora..


Artikel yang disiarkan dalam New Straits Times. Telah diuji sendiri oleh wartawan NST selepas menghadiri pembentangan produk mengenai Eumora.

Antara Testimoni Sabun Eumora




Masalah yang dihadapi : Eye beg. 
Menggunakan bar Eumora dua kali sehari. 
Selepas: Kulit kembali menegang sekitar kawasan mata. 
Tempoh penggunaan: 1 minggu



Masalah yang dihadapi : Jerawat 
Menggunakan bar Eumora dua kali sehari
Selepas: Jerawat reda
Tempoh penggunaan: 4 minggu



Masalah yang dihadap : Jerawat dan parut, kecacatan pada kulit 
Menggunakan bar Eumora dua kali sehari
 Selepas: parut jerawat berkurangan, kulit berseri
Tempoh penggunaan: 16 minggu



Testimoni dari aku sendiri..Aku suka sabun ni sebab tak ada sebarang bau yang kurang menyenangkan. Selepas basuh muka, boleh rasa kulit muka lebih lembut & terasa tegang..Yang penting, aku guna sabun ni tak ada jerawat naik..haha..yelah, risau jugak takut tak serasi...nasib baik, okey..Aku pun dalam kategori tiada sebarang masalah muka yang teruk..Masa remaja dulu, ada la masalah jerawat semua..tapi bila dah meningkat dewasa ni, masalah tu dah beransur hilang..alhamdulillah..Guna pula sabun Eumora ni,
yang datang dalam satu pakej khusus untuk kecantikan. Menghilangkan jerawat, kedutan, garisan, jeragat, kulit kusam, whitehead, blackhead, eye bag, liang pori terbuka, kesan penuaan, kulit kendur, lingkaran hitam bawah mata, pigmentasi dan parut...Memang pakej la sabun Eumora ni...Kalau korang wanita ataupun lelaki yang mementingkan kecantikan dan kesihatan kulit muka, korang pun wajib pilih EUMORA sebagai pembantu peribadi korang di mana sahaja...Rumah, pejabat mahupun ketika bercuti...yes, bercuti..sebab masa aku cuti-cuti malaysia baru ni, aku bawa EUMORA la sebagai pembantu peribadi...tQ EUMORA...

Nak dapatkan EUMORA, korang boleh layari di~

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.