AFB Feeds

Cabaran 7 Hari Blogging #Task7

09:00


Kenangan Pahit


Entah la..tak de kot..mungkin ada yang berlaku tapi aku malas nak ingat..jadi tak ada rasanya kenangan pahit sebab aku pun tak ingat..bagi aku setiap yang berlaku tu ada sebab & hikmahnya,..Jadi bak kata orang putih 'go with the flow'...Ikut je keadaan semasa...tak perlu nak throwback..Dah yang lepas tu, biarkan je berlalu..Kita pandang ke hadapan..

Okey, berjaya sahut cabaran 7 hari blogging walaupun ada terskip..ngeee...

You Might Also Like

2 comments

  1. Betul...hidup kita ni sanngat warna warni kan kak..apa pun yang berlaku kita kena terus bersemangat untuk melangkah lebih laju.. :)

    ReplyDelete
  2. salam, harap tahun ni lebih baik dari tahun lepas kan :) amin...

    jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.