AFB Feeds

Cabaran 7 Hari Blogging #Task6

09:00


Kenangan Manis

Kenangan manis..kau dan aku tak kan la la la..lupa lirik..hehe..Okey, kalau cakap pasal kenangan manis, harus lah berkenalan, bercinta & sekarang bersama dengan mr hubby ku yang comel itu..Walaupun masa permulaan fasa perkahwinan kitaorang, agak susah aku nak sesuaikan diri dengan mr hubby..huhu..agak mencabar weiii..Rasa macam..oo, macam ni ke kahwin..So ingat tau korang yang masih single, jangan ingat kahwin tu senang je..Seronok duduk atas pelamin..mekap cantik-cantik..imaginasi memasing nak tema wedding taman la..disney wonderland la, winter sonata la atau apa-apa je la imaginasi korang..tapi fasa permulaan perkahwinan bermula selepas majlis kahwin korang yang gilang-gemilang tu..percaya la..masa tu la korang kenal watak & identiti pasangan masing-masing..masa bercinta tak sama, weiii..dah kahwin, duduk sekali..tidur sebantal..baru tahu semua...Jadi macam aku & mr hubby berkenalan tak lama..6 bulan macam tu, terus bertunang..dan lepas 6 bulan kahwin..jadi aku dalam proses nak kenal mr hubby, ambil masa juga..nak tahu perangai dia..apa dia suka..apa dia tak suka?mr hubby nak kenal aku, sekejap je..aku yang ambil masa sikit nak kenal dia..tapi lepas dah kenal dia lepas beberapa tahun berkahwin ni, rasanya dah boleh tahu luar dalam mr hubby...eh!!..Oppss... Bagi aku proses perkenalan sampai dah berkahwin sekarang dengan mr hubby, adalah kenangan manis...


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.