AFB Feeds

Cabaran 7 Hari Blogging #Task5

09:00



Subjek Kegemaran


Kalau masa sekolah dulu subjek kegemaran, sejarah..Walaupun cikgu sejarah aku garang weiii..tak ingat nama dia apa..tapi perempuan bangsa punjabi..orang lain tak suka sejarah sebab boring kan subjek ni..tapi aku suka subjek sejarah...kita boleh tahu sejarah masa lampau..aku bila baca something pasal sejarah, boleh throwback kata orang sekarang..imaginasi tinggi juga duk bayang apa yang berlaku zaman dulu...Selain dari sejarah, apa lagi yea subjek aku suka..oo, yeaa..Seni walaupun tangan aku tak berseni..tapi aku suka yang melibatkan warna-warna, corak-corak atau apa2 je yang cantik..Contoh macam sekarang..aku suka mekap walaupun tak ada lah pandai sangat..aku calit2 je kat mata, muka, pipi..janji nampak macam berseri gitu...
Jadi kalau cakap pasal subjek kegemaran masa sekolah dulu, 2 ni je la aku suka..Yang lain, sekian..harap maklum...

You Might Also Like

1 comments

  1. Ala.. sejarah kalau dapat cikgu best memang ohsem.. Tapi sha tak berape minat.. Suka tertidur masa subjek nie.. hehehe

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.