Cabaran 7 Hari Blogging #Task4

09:30


Cabaran disambung untuk task ke-empat

Makanan Kurang Digemari


Apa yeak?Rasa macam semua pun aku makan..jap, jap pikior..apa yeak makanan aku tak suka...ooo..okey, dapat dah..Sate..haha..surprise..Orang lain kemain suka sate..Aku bukan la kata tak makan langsung sate..kalau ada depan mata tu makan juga..ambil ler secucuk dua..tapiii kurang gemar sangat..mr hubby memang favourite dia la sate ni..Kalau pi makan sate kat mana2, kalau ada menu lain..memang aku order yang lain..Rasa tekak kurang terima sate ni..Kadang aku ambil sate ni satu-2 cucuk pun aku rasa sikit je...yang balance bagi mr hubby..Selain dari sate , apa lagi yeak aku tak suka makan...Tak de yang lain..sate je yang aku kurang gemar...

You Might Also Like

1 Comment

  1. makanan kurang digemari adalah:

    Bihun sup
    gulai ikan(mmg tak makan lah)kalau my mum masak terpaksa lah makan sikit.tapi tak habis pun

    ReplyDelete