AFB Feeds

Sampai Dah Canvas Print Dari Printcious

09:30

Hasil reward blogging lagi..

Kali ni dapat voucher dari Printcious sebab haritu ada job collaboration dengan dorang..Aku terima voucher ni bulan lepas lagi sebaik sahaja lepas siap job..Voucher tu sah sehingga 25 Disember 2016..Masa tu buat sambil lewa je sebab ada masa sebulan lagi, kan..Sekali dalam buat lewa tu, 'eh..dah 25hb'..Kelam kabut siapkan..Dua kali juga aku pernah dapat job dengan Printcious ni..Voucher sebelum ni, aku pilih mug..Tapi rasa macam dah banyak benor mug kat rumah aku tu..So kali ni, pilih canvas print pula..Dah pilih yang ni, pening pulak nak letak gambar apa?

Pilih punya pilih, aku letak gambar kahwin je la..

www.fiezasani.xyz

Pilih yang ni sebab macam candid gitu..Aku pun tak ingat candid ke atau kitaorang memang pose macamni..Lupa weiii..tapi aku suka gambar ni..nampak sweet je..haha..Gambar kahwin aku banyak yang aku muka serius kot..Macam kena paksa je..padahal dah menggeletis nak kahwin..haha..


Sampai dah canvas print yang aku order 25hb haritu..1st time buat gambar dari jenis canvas print ni..selalunya aku cuci besar lepas tu frame je..Yang ni, terus boleh gantung...cantik plak aku tengok..eh!!ke gambar pengantin tu yang sebab cantik..haha..

Kalau korang nak juga macam aku buat ni..Canvas print..boleh le pi terjah kat Printcious.com...

Canvas print yang aku punya ni BASIC CANVAS (Square) - Canvas (Square) (12"x12")

You Might Also Like

4 comments

  1. Wahhh bestnye dapat voucher... tahniah.. :)

    ReplyDelete
  2. hahhaha

    tapi memang cantik pun..candid tu lbh ikhlas - someone said to me log ago..kk

    ReplyDelete
  3. hee~ ayat menggeletis tu syok baca !!!!!

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.