AFB Feeds

Tefal Chopper Memudahkan Kerja Di Dapur

08:30

Ingat tak entry aku yang lepas pasal dapat kotak ajaib dari Lazada tu..ala, yang ni hah..Klik SINI..
Ingat tak?kan macam-macam ada dalam tu..Nak tau tak?dalam banyak2 tu, paling feveret aku yang mana?

Hehe..Tengok gambar2 kat bawah ni boleh teka kot..

Tefal Chopper..

Suka kot dapat hat ni..Masa dapat haritu, terus cakap dengan mak..ni kalau buat sambal belacan boleh guna ni je..Selalu kalau guna blender tu, jadik halus benor..tak sedap sambal..hat ni dia tak kasar sangat...Memandangkan barang dah ada depan mata..harus la kita cuba, yea tak..

Mari lah kita menyambal dengan Tefal Chopper ni..

Macamana nak guna?Senang je, weii..

Potong semua bahan-bahan kecil2..Jangan besar sangat tau nanti tak boleh nak tarik pulak..percaya la..sebab ahkak ko ni dasar pemalas..mentang-mentang nama dia chopper..aku potong besar2, masuk dalam ni..lepas tu dah tak boleh tarik..uwaaaa..kenapa plak ni?sekali mak aku cakap, cuba potong kecil lagi..hah!!ko..baru boleh...


1- Potong semua bahan-bahan dalam size yang kecil..


2 - Dah isi semua, tutup penutup tu dan boleh mula tarik tali tu sampai bahan-bahan lumat..



3 - Demo by mak aku..ada suara latar kat belakang tu..mak aku tarik bukan main sopan..aku nak demo, dah siapa pulak nak rekod...


4 - Ni la hasil men'chopper dengan Tefal...Sedap sambal belacan yang aku buat guna ni..
Baru best makan sebab cili tu terasa..Selalu guna blender halus benor...tak best..
Dah ada Tefal ni, tak perlu la nak menumbuk2 bagai guna lesung batu..Aku tak suka guna lesung sebab kalau menumbuk, isi tu banyak yang keluar dari dalam lesung...tension mak, nakkk kalau menumbuk..tQ Tefal memudahkan kerja-kerja ku di dapur...

Eh..korang kalau nak dapatkan Tefal Chopper ni, sila terjah website Lazada..Lazada Online Revolution masih berlangsung sehingga 12.12.2016..Dapatkan segera sementara harga tengah promosi lagi ni...


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.